Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Zealand Pharma: Lyxumia godt igennem sjette fase 3-studie

12-09-11 kl. 12/9 2011 10:24 | Zealand Pharma 117,50 (-0,42%)

Zealand Pharmas franske partner Sanofi har offentliggjort positive resultater fra det sjette af ti fase 3-studier med diabetes 2-midlet Lyxumia.

Formålet med studiet var at sammenligne effekt og sikkerhed ved Lyxumia med henholdsvis enkelt- og totrinsopdosering sammenlignet med placebo i patienter, der ikke kunne kontrollere blodsukkeret alene med Metformin-behandling. I studiet nåede Lyxumia i mål og viste signifikant sænkning af langtidsblodsukkeret for begge doseringsforløb.

- Vi glæder os over disse positive resultater fra GetGoal-F1 studiet. Af de ti studier i det global fase III GetGoal-program for lixisenatide til behandling af type 2-diabetes har nu seks studier vist positive og konsistente resultater til at understøtte dette lægemiddels terapeutiske relevans. Vi ser frem til at se resultaterne fra de resterende studier og til, at vores partner Sanofi indsender en registreringsansøgning for Lyxumia i Europa i fjerde kvartal i år og i USA og Japan i løbet af 2012, siger administrerende direktør i Zealand-Pharma David Solomon ifølge en meddelelse.

Jakob Dalskov +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Zealand Pharma

PRIS 117,50
ÆNDRING -0,50 (-0,42%)
ÅBEN 118,00
SIDSTE LUK 118,00
DEBAT ZEALAND PHARMA - NY LEDELSE I USA
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER