Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens avisuddrag med Jyske Bank, Vestas og MT Højgaard

03-10-11 kl. 3/10 2011 05:09

BØRSEN:

HELLE T I KOVENDING: TOPSKATTEN SKAL NED

Danmarks nye statsminister, Helle Thorning-Schmidt, nikker nu godkendende til topskattelettelser i 2014, som forslået af den nu afgåede VK-regering. SF støtter også op om forslaget. (Forsiden og side 16-21)

INVESTORER KRÆVER OPGØR MED MT HØJGAARD-EJERE

Investorer i Monberg & Thorsen samt Højgaard Holding, som står bag MT Højgaard, kræver ændringer i den gamle ejerstruktur, og der forslås derfor en ny model, som giver mere direkte ejerskab. (Side 6 og 7)

JYSKE BANK KLAR TIL OPKØB

Ledelsen i Jyske Bank er ikke færdig med opkøb af danske pengeinstitutter efter overtagelsen af størstedelen af Fjordbank Mors. Der er forventninger om en større konsolidering i den danske banksektor, og Jyske Bank ser sig klar til nye opkøb. (Side 8)

INVESTORER ANGRIBER VESTAS-TOP

En amerikansk investor har anlagt et gruppesøgsmål mod Vestas og kræver erstatning for tab, som menes at være pådraget, fordi ledelsen har sendt vildledende signaler ved bl.a. at have kaldt virksomheden sund, men samtidig solgt stort ud af egen aktiebeholdning. (Side 10)

IT BRANCHEN SER ENORMT POTENTIALE I INTERNETTET

I Danmark sælger kun én ud af fem virksomheder deres varer over nettet, men potentialet er langt større og gevinsterne store, lyder det fra brancheforeningen IT-Branchen. Det danske netsalg er mindre end i både Storbritannien og Sverige afslører de nye tal. (Side 22 og 23)

BERLINGSKE BUSINESS:

ATP KLAR TIL AT KASTE PENGE I SKOLER OG VEJE

Hvis tankegangen ændres i det offentlige, er pensionsselskabet ATP klar med milliarder til renovering af skoler, veje, og hospitaler. Sådan lyder meldingen fra selskabets topchef, Lars Rohde. (Side 4-5)

NY PWC-TOPCHEF VIL KAPRE FLERE STORKUNDER

Danmarks næststørste revisionsfirma, PwC, er med den nyudnævnte topchef, Mogens Nørgaard Mogensen, i spidsen, på jagt efter nye markedsandele og vil gå målrettet efter flere såkaldte "brandingkunder". (Side 6)

JYLLANDS-POSTEN E&Ø:

SKAT TABER HVER TREDJE KLAGESAG

Klagestatistikkerne fra Skatteankenævnene og Landsskatteretten viser, at klagere får helt eller delvis medhold i henholdsvis 34 pct. og 32 pct. af deres klager. Skat vil dog ikke forholde sig til om den store andel er et problem. (Forsiden og side 4-5)

BANKSELSKABER SER STORT PÅ GEBYRREGLER

Bankselskaberne i Danmark handler i strid med konkurrencelovgivningen ved at lade udenlandske brugere betale fuld pris for brug af kreditkort, mens der er rabat til de danske, men det er i strid med ny EU-lovgivning. (Side 3)

STATEN BLIVER STORBANK FOR LANDBRUGET

Jyske Bank ville ikke overtage en god portion økonomisk hårdtramte landbrugsbedrifter i opkøbet af Fjordbank Mors. Dermed efterlades landmændene til Finansiel Stabilitet, som er statens selskab for krakkede banker. Faktisk fungerer Finansiel Stabilitet efterhånden som bank for mange lidende landmænd. (Side 6)

UDENLANDSK BEKYMRING FOR DANMARK

Der er opråb til Danmark fra internationale topøkonomer. Hvis Danmark ikke skal rammes hårdt på finanserne kræver det, at den nye regering fokuserer på holdbar vækst og konkurrenceevnen. Danske finanser falder bagud, og Danmark er mere udsat på det finansielle marked, end man skulle tro. (Side 7)

Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar