Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Exiqon: Nedjusterer efter afgørelse i sag mod Santaris Pharma

10-10-11 kl. 10/10 2011 05:03 | Exiqon 17,80 (0,00%)

Der er truffet afgørelse i en sag mellem Exiqon og Santaris Pharma. Voldgiftsretten fandt ikke, at der var grundlag for at tilkende Exiqon erstatning.

Santaris Pharma havde under sagen fremført et selvstændigt erstatningskrav på 100 mio. kroner, for hvilket Exiqon blev frifundet.

Voldgiftsretten traf også afgørelse om fordeling af sagens omkostninger. Santaris Pharma fik tildelt 2 millioner kroner i delvis godtgørelse af sagens omkostninger til betaling af Exiqon inden for 14 dage, skriver Exiqon i meddelse fredag aften.

Resultatet af afgørelsen gør, at Exiqon nedjusterer forventningerne til 2011. EBITDA-resultat for året, for hvilket der er udmeldt forventninger med forbehold for engangsindtægter og -omkostninger, vil blive påvirket med et beløb stort ca. -10 millioner kroner. Forventningen lød tidligere på -5 til +5 mio. kr. bortset fra engangs-indtægter og -omkostninger.

For at beskytte sit forretningsgrundlag anlagde Exiqon i 2010 voldgiftssag mod Santaris Pharma. Med voldgiftsafgørelsen er det fastslået, at både Exiqon og Santaris Pharma kan fremstille og sælge LNAprodukter til brug for forskning og udvikling af lægemidler, der indeholder LNA som aktiv ingrediens.

Claus Mikkelsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Exiqon

RELATEREDE NYHEDER