Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ambu/CEO: Styrker indsatsen i Kina og Indien

18-11-11 kl. 18/11 2011 10:19 | Ambu 584,50 (-0,76%)

Ambu, der udvikler, producerer og markedsfører diagnostisk og livreddende udstyr til hospitaler og redningstjenester, styrker indsatsen på sine relativt nye markeder, som efter stor vækst i 2010/11 for alvor begynder at blive interessante for selskabet.

- Vi begynder at se et større og større momentum på vores emerging markets, dvs. specielt Indien, Kina, Brasilien og på det australske marked. Der har vi haft nogle meget flotte vækstrater, dog selvfølgelig fra et lavere grundlag. Men vi har intensiveret vores indsats i Indien og Kina, hvor vi er i gang med at ansætte yderligere direkte sælgere, og er i gang med at åbne kontor mv., siger administrerende direktør Lars Marcher fra Ambu til Ritzau Finans.

Ambu venter, at emerging markets kommer til at bidrage væsentligt til selskabets vækst over de kommende år i takt med udviklingen af sundhedssystemerne i de pågældende regioner. I 2010/10 steg Ambus samlede omsætning med 5 pct. til 983 mio. kr. På emerging markets havde selskabet en vækst på 18 pct.

Flemming Thestrup Andersen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar


Kursinfo - Ambu

RELATEREDE NYHEDER