Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Bioporto: Mange gode grunde til potentiale - ugebrev

28-11-11 kl. 28/11 2011 06:16 | Bioporto 3,45 (-1,43%)

Overordnet var Bioportos regnskab for 3. kvartal som ventet, dvs. hverken ekstremt positive eller negative nyheder. Gennemgangen af regnskabet giver dog anledning til at skue lidt op for optimismen med hensyn til øget salg af NGAL-testet for akut nyreskade. Det skriver Aktieugebrevet og angiver seks grunde til det.

For det første er salget fordoblet fra 2. til 3. kvartal.

For det andet oplyses, at "Der forhandles med to yderligere licenstagere om adgang til BioPortos IP rettigheder til NGAL målemetoden til udvikling og markedsføring af NGAL analysen i øvrige testformater. Forhandlingerne kan videreføres i 2012.

For det tredje oplyses, at "Distributionssamarbejde med flere af de globale diagnostiske selskaber, der markedsfører egne analyseapparater, er fortsat under forhandling. Første aftale forventes indgået i første halvår af 2012."

For det fjerde bemærker vi, at selskabet tilsyneladende ikke har forstået at informere markedet om konkrete nyheder, som kan være kurspåvirkende: Blandt andet oplyses i det netop aflagte kvartalsregnskab, at der nu er indgået distributionsaftaler i Brasilien, Rusland og Indien.

For det femte var det negative cash flow fra driften i 3. kvartal kun 1,8 mio. kr., og vi ser derfor god mulighed for, at 4. kvartal kan blive første kvartal med positivt cash flow fra driften.

For det sjette tyder handelsmønsteret den seneste måned på, at der er en eller flere store investorer, der køber løbende op.

Det får Aktieugebrevet til at konkludere, at det er sidste udkald for at komme med på den første store optur, og har fortsat et kursmål på 15-20 indenfor 9-12 måneder.

Bioporto lukkede fredag i 7,30 kr.

Claus Mikkelsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Bioporto

PRIS 3,45
ÆNDRING -0,05 (-1,43%)
ÅBEN 3,50
SIDSTE LUK 3,50
DEBAT Bliver 2020 Bioportos år? En...
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER