Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

TKD/Nordea: Lidt skepsis omkring forventningerne

23-12-11 kl. 23/12 2011 08:14 | TK Development 9,40 (0,00%)

Nordeas analytikere ser skeptisk på TK Developments årsforventninger trods et "fornuftigt" nimånedersregnskab, der blev præsenteret torsdag.

- Selskabet fastholdt forventningerne til helåret, men det kræver salg af yderligere ejendomsprojekter i årets sidste kvartal, hvilket der på den korte bane er meget stor sikkerhed omkring, skriver Nordea.

Derfor skærer analytikerne kursmålet til 14 kr. fra tidligere 16 kr., mens anbefalingen fortsat hedder "Hold".

TKD-aktien steg torsdag 7,2 pct. oven på regnskabet til 13,40 kr., og stiger yderligere fredag til 13,50 kr. Dermed er der ikke plads til meget kursvækst i den kommende tid, hvis man spørger Nordeas analytikere.

Dog har de alligevel lidt ros i posen til TK Development.

- Aktien er attraktivt prissat, og ved udsigten til et bedre ejendomsmarked er TK Development helt sikkert en aktie, man skal holde øje med, lyder det.

TK Development havde ifølge gårsdagens regnskabet et overskud efter skat på 44,3 mio. kr. i de første ni måneder af regnskabsåret 2011/12. Samtidig fastholdt TK Development en forventning om et samlet overskud efter skat i omegnen af 100 mio. kr. for regnskabsåret, som slutter 31. januar.

Det betyder, at selskabet skal løbe stærkt i sidste kvartal, men sidste år fik det et nettooverskud på over 60 mio. kr. i kvartalet, så hvis de takter gentages, kommer ejendomsselskabet sikkert i mål.

Mathias Stigsgaard +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - TK Development

RELATEREDE NYHEDER