Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Bioporto korrigerer kvartalsunderskud væsentligt højere (NY)

23-12-11 kl. 23/12 2011 09:01 | Bioporto 3,45 (-1,43%)

Bioportos regnskab for tredje kvartal var smækfyldt med fejl, og underskuddet langt større end oprindeligt meddelt. Baggrunden er en periodiseringsfejl, der betyder, at omkostninger, der rettelig faldt i tredje kvartal ikke blev taget med i den første opgørelse for kvartalsresultatet, forklarer Bioportos finansdirektør Frank Harder.

- Selvfølgelig er der røde ører, for det burde ikke være sket. Vi kan dog være glade for, at rapportens ni måneders-resultat stadigvæk er det samme. Dermed er vores forventninger til året og vores forventninger i øvrigt uændrede. Så på den måde står vi i en uændret situation, forklarer Frank Harder over for Ritzau Finans.

Selskabet har fredag morgen korrigeret opgørelsen af resultatet af ordinær drift, ordinært resultat før skat, periodens resultat, bruttomargin, overskudsgrad og resultatet pr. aktie. Rettelserne indebærer blandt andet, at driftsunderskuddet i tredje kvartal er 2,9 mio. kr. mod tidligere meddelt 1,6 mio. kr. Bundlinjen viser nu et underskud på 3,4 mio. kr. mod tidligere et tab på 2,1 mio. kr.

Korrektionerne vedrører som nævnt alene tredje kvartal, mens de oprindelige nimånederstal står til troende.

Jakob Dalskov +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Bioporto

PRIS 3,45
ÆNDRING -0,05 (-1,43%)
ÅBEN 3,50
SIDSTE LUK 3,50
DEBAT Bliver 2020 Bioportos år? En...
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER