Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Fordelene af Plus medlemskab

Det er derfor, du skal blive et Plus-medlem på ProInvestor

3 Gratis Aktiespil Porteføljer

Få ekstra porteføljer i ProInvestors aktiespil. Du kan vinde 10.000 kroner i kvartalet ved at spille med i vores aktiespil. Bliver du Plus-medlem får du 3 porteføljer i aktiespillet. Dermed har du 3 gange så stor sandsynlighed for at vinde. Aktiespillet launches 1. november og løber kvartalsvis.

Realtidsvisning af Danske Large Cap Aktier

Du får danske large cap aktier i Realtid. Hvis du er træt af at være bagud med 15 minutters forsinkede aktiekurser eller skal handle aktier her og nu, så er dette uundværligt i enhver seriøs privatinvestors værktøjskasse. Aktiekurserne autoopdaterer uden at du skal røre en finger.

Aktiescanner

ProInvestors aktiescanner er en udvidet version af aktiescreeneren og den dækker flere markeder og har flere søgekriterier såsom market cap og volumen. Yderligere er det muligt at søge på helt specifikke værdier eller intervaller i de forskellige kriterier. En smart feature, hvis du eksempelvis er på udkig efter mellemstore amerikanske industriaktier, der giver et udbytte på 3-5% og samtidig har en P/E på 8-12

ProInvestor PowerBar

Du får som Plus-medlem vores Powerbar med nyheder, debat, portefølje og chat samlet ét sted i bunden af dit vindue. Mad Powerbaren kan du også hurtigt og nemt skrive indlæg og private beskeder lige meget hvor du er henne på proinvestor.com. PowerBaren er til den flittige bruger af ProInvestor, og har man først prøvet den er den svær at leve foruden.

Reklamefri Chat

Træt af reklamer i Chatten? Så er Plus-medlemskabet det du skal have. ProInvestors aktiechat er uden reklamer for Plus-medlemmer.

Filtrér personer fra

Du kan filtrere andre brugere fra. du vil således ikke se eller høre fra dem, hverken i debatten eller chatten