Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Tilbud om tilbagekøb af hybrid-obligationer – endeligt resultat

5/12 19:22

MÅ IKKE DISTRIBUERES I ELLER TIL PERSONER PLACERET ELLER BOSIDDENDE I USA, DETS TERRITORIER OG BESIDDELSER, NOGEN DELSTAT I USA ELLER DISTRICT OF COLUMBIA (’USA’) ELLER EN ’US PERSON’ (SOM DEFINERET I REGULATION S I U.S. SECURITIES ACT AF 1933) ELLER I ELLER TIL ANDEN JURISDIKTION, HVOR DET ER ULOVLIGT AT DISTRIBUERE DENNE MEDDELELSE ELLER ’TENDER OFFER MEMORANDUM’ (SOM DEFINERET NEDENFOR).

Ørsted A/S (tidligere DONG Energy A/S) (”Ørsted”) annoncerer hermed resultatet af invitationen til ejere af Ørsteds EUR 600 mio. 3,0 % hybrid-obligation med forfald 6. november 3015 (”Obligationerne”) om at tilbyde Ørsted at købe sådanne Obligationer (Tilbuddet (Offer)).

Tilbuddet blev annonceret 27. november 2019 baseret på de vilkår og underlagt de betingelser, der er fastsat i Købstilbuddet dateret 27. november 2019 (Tender Offer Memorandum) udarbejdet af Ørsted. Udtryk med stort begyndelsesbogstav, der anvendes i denne meddelelse, og som ikke defineres specifikt heri, har den betydning, der fremgår af Købstilbuddet.

Tilbuddet udløb 5. december 2019 kl. 17:00 (dansk tid) (Expiration Deadline). Ved udløb af Tilbuddet havde Ørsted modtaget gyldige tilbud om tilbagekøb af Obligationer for et samlet nominelt beløb på EUR 523.717.000 i henhold til Til...

Læs hele historien