Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Orientering om ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

22/1 13:00

Med henvisning til fondsbørsmeddelelse den 17. januar 2020 afholdes den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest den 16. april 2020.

I den forbindelse skal ID-Sparinvest, Filial af Sparinvest S.A., Luxembourg oplyse, at generalforsamlingen afholdes som en elektronisk generalforsamling via InvestorPortalen hos VP Investor Services A/S.

Der forventes at blive åbnet for tilmelding til den elektroniske generalforsamling den 23. marts 2020, og tilmeldingsfristen forventes at være den 14. april 2020. Tilmelding foregår via InvestorPortalen.

Endvidere gøres der opmærksom på, at der som følge af, at generalforsamlingen afholdes elektronisk, vil være en spørgerunde forud for generalforsamlingen, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål til årsrapporten for 2019 og udviklingen i foreningen. Eventuelle spørgsmål kan stilles via InvestorPortalen, hvor også svar fra bestyrelsen og direktionen vil blive offentliggjort.

Spørgerunden forventes at finde sted i perioden fra den 30. marts 2020 til og med den 3. april 2020.

Der gøres igen opmærksom på, at fristen for indsendelse af forslag til behandling på den ordinære generalforsamling er den 1. februar 2020, jf. § 14, stk. 8 i foreningens vedt&a...

Læs hele historien