Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Saniona meddelar att finanschefen Thomas Feldthus kommer att lämna bolaget

18/2 16:35

PRESSMEDDELANDE

18 februari 2020

  • Sökandet efter ny, USA-baserad finanschef har påbörjats
  • Thomas Feldthus kommer att fortsätta som finanschef under en interimsperiod till dess att ny finanschef rekryterats för att säkerställa en smidig övergång och överföring av ansvar

Saniona (OMX: SANION), ett bioteknikföretag i klinisk fas fokuserat på sällsynta sjukdomar i det centrala nervsystemet, meddelar idag att Thomas Feldthus, medgrundare och finanschef, kommer att lämna företaget.

Som en del av sin strategiska omvandling har Saniona initierat sökandet efter en ny finanschef som kommer att vara baserad i USA tillsammans med vd Rami Levin. Thomas Feldthus, som är en av grundarna av Saniona, kommer att fortsätta som finanschef under en interimsperiod för att säkerställa en smidig övergång och överföring av ansvar till den nya finanschefen.

"Vi är oerhört tacksamma för Thomas Feldthus roll i grundandet och framgången för Saniona och önskar honom allt gott för framtiden," säger Rami Levin, vd för Saniona. ”Vi har initierat sökandet efter en ny USA-baserad finanschef som...

Læs hele historien