Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Offentliggørelse af transaktioner med Royal Unibrew-aktien gennemført af personer med ledelsesansvar og personer med nær tilkny

26/3 14:17

SELSKABSMEDDELELSE NR 19/2020 – 26. MARTS 2020

I henhold til artikel 19 i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 596/2014 om markedsmisbrug har Royal Unibrew A/S modtaget meddelelse om nedenstående transaktion med aktier i Royal Unibrew A/S gennemført af personer med ledelsesansvar i Royal Unibrew A/S og/eller personer med nær tilknytning til dem.

I overensstemmelse med artikel 19, stk. 3 i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 596/2014 om markedsmisbrug offentliggør Royal Unibrew A/S hermed oplysningerne om nedenstående transaktion med aktier i Royal Unibrew A/S gennemført af personer med ledelsesansvar i Royal Unibrew A/S og/eller personer med nær tilknytning til dem.

1
Nærmere oplysninger om personen med ledelsesansvar/personen med nær tilknytning til denne
a)
Navn
Claus Kærgaard

2
Årsag til indberetningen
a)
Stilling/titel
Bestyrelsesmedlem

b)
Første indberetning/ændring
Første indberetning

3
Nærmere oplysninger om udstederen, deltageren på markedet for emissionskvoter, auktionsplatformen, auktionsholderen eller den auktionstilsynsførende
a)
Navn
Royal Unibrew A/S

b)
LEI-kode
529900D69KFL8IAP8Q63<...

Læs hele historien