Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Revideret dagsorden til generalforsamling i Scape Technologies A/S

22/5 17:08

Nasdaq First North Growth Market
Selskabsmeddelelse nr. 19/2020                                                 Odense, 22. maj 2020Revideret dagsorden til generalforsamling i Scape Technologies A/S

Scape Technologies A/S har i dag udsendt revideret dagsorden til selskabets ordinære generalforsamling fredag den 29. maj 2020.
Revideringen vedrører alene punkt 4. Valg af medlemmer til bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlem Claus Risager har meddelt bestyrelsen for Scape Technologies A/S, at han på grund af tidsnød ikke modtager genvalg og ønsker at trække sig fra selskabets bestyrelse ved den kommende generalforsamling den 29. maj 2020.

"Fra Scapes bestyrelse og ledelse skal der lyde en stor tak til Claus for hans mangeårige solide arbejde i bestyrelsen og hans værdifulde bidrag til selskabets udvikling. Claus' indsigt i robotindustrien har været af stor betydning for fastlæggelse af den strategi, der nu er ved at blive gennemført", udtaler selskabets formand Jens Munch-Hansen.   

Bestyrelsen for Scape Technologies A/S ...

Læs hele historien