Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DSV: Amerikanske XPO opjusterer forventningerne

9/6 13:53

Det amerikanske transport- og logistikselskab XPO Logistics opjusterer forventningerne efter en bedre end ventet udvikling i selskabets andet kvartal i transportsegmentet.

For det igangværende andet kvartal venter XPO at levere mindst 490 mio. dollar i driftsindtjening målt på justeret EBITDA, hvilket er over analytikerkonsensus indsamlet af Bloomberg News på 466,3 mio. dollar.

For 2021 hæver XPO forventningerne til den justerede EBITDA-indtjening til mindst 1,845-1,895 mia. dollar fra tidligere ventet 1,825-1,875 mia. dollar.

XPO forventer at gennemføre sin planlagte udskillelse af logistikdivisionen GXO i et separat børsnoteret selskab i tredje kvartal.

Den foreløbige prognose for 2022 for GXO lyder på en organisk vækst på 8-12 pct. over 2021 samt en justeret EBITDA-indtjening på 700-735 mio. dollar.

- GXO vil have accelereret momentum ud af starthullerne som selvstændigt selskab, som det er afspejlet i den stærke prognose for 2022, der er offentliggjort i dag. Vores vækst bliver drevet af kundeefterspørgsel efter outsourcing og to områder inden for logistik, hvor vi har førende positioner – lagerautomatisering og e-handel, siger Malmcolm Wilson, koncernchef for XPO Logistics Europa og kommende chef for GXO.

XPO Logistics-aktien indikeres 0,9 pct. højere i 147,57 dollar i det amerikanske formarked.

/ritzau/FINANS