Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Risk Intelligence øger omsætningen med 58 pct. i andet kvartal

6/7 10:51

Nye licensaftaler og flere kunder har givet solid vækst hos Risk Intelligences i andet kvartal.

Selskabet, der har udviklet et system til trussels- og risikovurderinger til havs, i havne og på land, øgede i andet kvartal omsætningen med hele 58 pct. sammenlignet med samme periode året før.

Det oplyser selskabet i en børsmeddelelse tirsdag.

I første halvår af 2021 er selskabet vokset 29 pct. på omsætningen.

- Det er med stolthed og fornøjelse, at vi præsenterer denne markante stigning i vores toplinjevækst. Vores tal vidner om, at vores arbejdsproces og evner er værdsat af vores kunder, siger Hans Tino Hansen, der er administrerende direktør i Risk Intelligence, i meddelelsen og fremhæver, at selskabet har formået at overgå sit mål om at hente tabt omsætning i andet kvartal af 2020.

I andet kvartal har selskabet realiseret en fornyelsesrate på 100 pct., mens 98,2 pct. af kunderne fornyede deres licensaftale i årets første halvår.

Risk Intelligence ser lige nu årlige tilbagevendende indtægter (ARR) på 14,1 mio. kr. Det er en stigning på 24 pct. sammenlignet med andet kvartal i 2020.

Aktien i selskabet er noteret på Spotlight-børsen, hvor den tirsdag formiddag stiger med 2,55 pct. til 6,0 kr.

/ritzau/FINANS