Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topdanmark/CEO: Stor tilfredshed med forløbet af kvartal

16/7 14:22

Der er overordnet tilfredshed med regnskabet for andet kvartal i Topdanmark.

Det siger topchefen Peter Hermann til Ritzau Finans.

- Vi har oplevet en fin præmievækst og tilgang af nye kunder, så vi har haft et udmærket kvartal også set i lyset af at storskader og regnskader har ramt os, siger han.

Præmievæksten i skadesforsikringsdelen var i andet kvartal 4,7 pct. - det samme som i første halvår. På den baggrund og forventningen om, at det fortsætter, opjusterer selskabet forventningerne til præmievæksten i hele året til 4-5 pct. fra 3-4 pct.

Peter Hermann fremhæver, at samtlige salgskanaler har en god udvikling.

- Vores egne salgskanaler vokser, og online salget vokser hurtigere end andre kanaler og har i 3 til 4 måneder af årets første seks måneder slået rekord, oplyser han.

Nu prøver Topdanmark også at overføre onlinesalg til de såkaldte små og mellemstore virksomheder, SMV.

Partnerskabet med Nordea, der erstattede et tilsvarende samarbejde med Danske Bank, udvikler sig gunstigt og bedre end ventet.

- Nu er de præmier, vi får fra samarbejdet med Nordea, større end dem, vi tabte hos Danske Bank, fremhæver topchefen.

Tidligere var det Topdanmarks forventning, at Nordea-samarbejdet ville kompensere for tabet af Danske Bank, mens forventningen nu er, at det "vil mere end kompensere."

/ritzau/FINANS