Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Freetrailer går efter muligheder i udlandet

7/9 14:30

Freetrailer har indledt et større arbejde for at ekspandere i udlandet.

Selskabet, der er noteret på Spotlight-børsen, kunne mandag melde om et udvidet samarbejde med, hvad den betegner som "verdens ledende møbelkoncern", og Freetrailers ledelse har herefter besluttet at gå benhårdt efter at få mest muligt ud af aftalen.

Et godt gæt er at den udvidede aftale er med Ikea, da selskabet i forvejen har et samarbejde med møbelkæden i en række varehuse i Danmark, Sverige og Norge og et enkelt tysk varehus i Karlsruhe.

Med den udvidede aftale vil Freetrailer fremover også være foretrukken partner, hvis et af de øvrige varehuse ønsker at tilbyde kunderne mulighed for at låne og leje trailere.

Freetrailer er her og nu dog næppe på vej til Kina, men håber på en ekspansion ud over de fire lande, hvor selskabet i øjeblikket har trailere.

- Om et år kan vi vel være i to til tre lande mere, siger Philip Filipsen, administrerende direktør i Freetrailer, til Marketwire.

For at sikre den bedst mulige ekspansion i udlandet har han nu nedsat en task force til at tage sig af arbejdet, der skal forberede organisationen på de internationale muligheder.

Aktien i Freetrailer ligger tirsdag eftermiddag 3,6 pct. højere i 28,50 kr. Alene i år er aktien steget 169 pct., og går man et år tilbage løber afkastet op i 254 pct.

.\\˙ MarketWire