Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Demant/dir: Fokus i produktudviklingen bliver afgørende for Epos

28/9 10:43

Demant har store ambitioner for sin Communications-division, der omfatter headset-selskabet Epos.

Men i første halvår i år gik indtjeningen overraskende i rødt, og også andet halvår - og muligvis 2022 - vil byde på røde tal, før toplinjen når et niveau, hvor Demant vedvarende fra 2023 og frem kan løfte indtjeningen i Epos, lød det fra selskabet selv på kapitalmarkedsdagen i København mandag.

Vejen til den høje vækst på omtrent 12 pct. årligt, som er målet, og en positiv indtjening skal blandt andet gå gennem massive investeringer i brandet og ikke mindst produktudvikling.

Ambitionen er nemlig kort og godt at være "premium-brandet" inden for både Enterprise og Gaming, som er de to segmenter, Epos arbejder inden for, lød overskriften på oplægget fra Jeppe Dalberg-Larsen, der er administrerende direktør for Epos, på kapitalmarkedsdagen mandag.

Med selskabets relativt beskedne størrelse i forhold til flere af konkurrenterne i sektoren er budgettet til investeringer dog noget mindre end andre steder, og derfor bliver det også et spørgsmål om fokus, fortæller Epos-direktøren.

- Vi har et mindre forsknings og udviklingsbudget end vores konkurrenter i absolutte tal. Derfor fokuserer vi også på det, vi er gode til, og på ikke at være helt så brede i produktudbuddet, som mange af vores konkurrenter er, sagde Jeppe Dalberg-Larsen på mandagens kapitalmarkedsdag.

- Det handler om at arbejde smart og ikke være for ambitiøs i forhold til bredden af porteføljen, fortsatte han.

Aktien i Demant falder tirsdag formiddag 1,2 pct. til 330 kr.

.\\˙ MarketWire