Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

H&M i plus efter løftet anbefaling fra Handelsbanken

28/9 12:24

Den svenske tøjgigant H&M løftes tirsdag eftermiddag, efter at Handelsbanken har løftet sin anbefaling af aktien.

Det skriver Bloomberg News, der samme dag har berettet om, at H&M's omsætningsvækst vil være lavere end markedsgennemsnittet.

Det har imidlertid ikke påvirket aktien, der stiger 2,2 pct. til 186 svenske kr. på børsen i Stockholm.

Finanshuset Handelsbanken har løftet sin anbefaling af H&M-aktien til "køb" fra "hold", da forbrugerne fortsat har opbygget købetrang, der ventes at blive udløst hen over de næste kvartaler, fremgår det af selskabets analyse.

Det er især i de fysiske butikker, at væksten skal findes, lyder vurderingen fra analytiker Karri Rinta. Samtidig er der udsigt til, at væksten fra onlinehandlen vil aftage i takt med, at forbrugernes handelsvaner normaliseres.

Analytikerestimater indsamlet af Bloomberg News viser, at H&M, der ejer tøjmærker som Weekday, Arket og selvfølgelig H&M, halter efter sine konkurrenter målt på omsætningsvækst.

H&M's omsætning ventes at være vokset 11 pct. i det seneste kvartal sammenlignet med samme periode året forinden. Til sammenligning voksede omsætningen fra tøjsalget i Tyskland med 14 pct. i kvartalets første to måneder.

.\\˙ MarketWire