Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

H&M i plus efter løftet anbefaling fra Handelsbanken

28/9 12:24

Den svenske tøjgigant H&M løftes tirsdag eftermiddag, efter at Handelsbanken har løftet sin anbefaling af aktien.

Det skriver Bloomberg News, der samme dag har berettet om, at H&M's omsætningsvækst vil være lavere end markedsgennemsnittet.

Det har imidlertid ikke påvirket aktien, der stiger 2,2 pct. til 186 svenske kr. på børsen i Stockholm.

Finanshuset Handelsbanken har løftet sin anbefaling af H&M-aktien til "køb" fra "hold", da forbrugerne fortsat har opbygget købetrang, der ventes at blive udløst hen over de næste kvartaler, fremgår det af selskabets analyse.

Det er især i de fysiske butikker, at væksten skal findes, lyder vurderingen fra analytiker Karri Rinta. Samtidig er der udsigt til, at væksten fra onlinehandlen vil aftage i takt med, at forbrugernes handelsvaner normaliseres.

Analytikerestimater indsamlet af Bloomberg News viser, at H&M, der ejer tøjmærker som Weekday, Arket og selvfølgelig H&M, halter efter sine konkurrenter målt på omsætningsvækst.

H&M's omsætning ventes at være vokset 11 pct. i det seneste kvartal sammenlignet med samme periode året forinden. Til sammenligning voksede omsætningen fra tøjsalget i Tyskland med 14 pct. i kvartalets første to måneder.

.\\˙ MarketWire