Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med DSV, DFDS og Bavarian

12/10 06:32

BØRSEN

DETAILGIGANTER SENDER HØJ REGNING FOR RÅVARER VIDERE

Coop, Salling Group og andre detailkæmper er ramt af stigende råvarepriser, der kan true dem på livet. Branchen vil hente omkostningerne ved at hæve prisen for forbrugerne. (Forside, side 6-7)

NOVO NORDISK FONDENS DIREKTØR AFVISER KRITIK AF DOBBELTROLLE

Novo Nordisk Fondens direktør, Mads Krogsgaard Thomsen, afviser, at have tromlet vaccinen fra Bavarian Nordic i sin rådgivning af den danske regering, fordi han via sin bestyrelsespost i BB Biotech havde skjulte motiver. (Side 8)

DSV OPJUSTERER SINE FORVENTNINGER FOR FEMTE GANG I ÅR

Den positive udvikling i første kvartal af 2021 er fortsat ind i tredje kvartal – og det får nu DSV til at opjustere sine forventninger til hele 2021. (Side 8)

EKSPERTER ADVARER OM UVISHED OM GLOBAL SELSKABSKAT

DI ser fordele ved global selskabsskat for danske virksomheder, men anerkender samtidig udfordringerne ved aftalen. (Side 10)

KORTFIRMA VIL GIVE KERNEPRODUKT VÆK

Pleo, der leverer kort- og betalingsløsninger, vil nu give begrænset version af kerneprodukt væk for at få flere kunder. (Side 12)

EFTER USIKKER PERIODE FOR AKTIER: REGNSKABER KAN SKABE STABILITET

Den amerikanske regnskabssæson står for døren, og den kan skabe ro på et aktiemarked, som er præget af usikkerhed, lyder det fra både Nordea og Velliv. (Side 18-19)

BERLINGSKE BUSINESS

SKAT TRÆKKER DET LÆNGSTE STRÅ I RETSSAGER MOD BORGERNE

Danmarks Skatteadvokater slår i en ny undersøgelse fast, at Skatteministeriet så godt som altid ender som sejrherre over borgere og virksomheder i skattesager i byretten, landsretten og Højesteret. Skatteadvokater fraråder ligefrem at føre retssag mod Skat og frygter for retssikkerheden. (Forside, side 4-5)

HØJESTE INFLATION I NI ÅR

Inflationen steg i september til det højeste niveau siden 2012 med elektricitet og benzin som vigtigste drivkræfter. Men den udbredte mangelsituation og et presset arbejdsmarked betyder, at udbruddet af inflation kan blive mere sejlivet, end mange økonomer tror på nuværende tidspunkt. (Side 6)

INVESTERINGSPLATFORM ÅBNER FOR HANDEL MED KRYPTOVALUTA

Investeringsplatformen Public. com åbner nu for handel med kryptovaluta. Det er seneste skridt i retning af virksomhedens ambition om at skabe mere lighed. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

TOPCHEFEN FOR LANDBRUG & FØDEVARER GÅR EFTER SAG OM SEKSUEL CHIKANE

Direktøren i Landbrug & Fødevarer, Anne Arhnung, forlader sin stilling efter uenighed med den politiske ledelse om håndteringen af sagerne om seksuel chikane i datterselskabet Danbred. En tilbundsgående undersøgelse af hele organisationen er på vej. (Forside, side 6-7)

PENSIONSSELSKABERNE HAR KLARET SIG SOLIDT I ÅRETS FØRSTE NI MÅNEDER

Pensionskunder med middel risiko og 20 år til pension har i gennemsnit fået mere end 10 pct. i afkast på ni måneder. (Side 4)

DFDS HALTER LANGT EFTER AMBITIØST MÅL – MEN TOPCHEFEN TROR STADIG PÅ SUCCES

Selv om DFDS stadig mangler at opstøve 2 mia. kr. i indtjening, er rederiet optimistisk med hensyn til at nå sit mål for 2023. Men nødvendige investeringer i grøn omstilling kræver også store beløb. (Side 8)

INFLATIONEN HAR RAMT DET HØJESTE NIVEAU I NI ÅR

Nykredit vurderer, at inflationen den kommende tid kan ligge mere end 2 pct. (Side 11)

KINA SKRUER NED FOR MARKEDSKRÆFTERNE OG OP FOR STATSKAPITALISMEN

Kina er undervejs med en fundamental omlægning af sin økonomiske model. Præcis hvordan denne kommer til at se ud, og hvad den betyder for væksten, er endnu ukendt. Men der tegner sig et billede. (Side 14-15)

.\\˙ MarketWire