Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

EAC Invest: CEO Martin Thaysen har sagt op - GENT

13/12 06:35

Martin Thaysen, som er administrerende direktør i EAC Invest, har fredag sagt sin stilling i koncernen op for at søge nye udfordringer.

Det skriver EAC Invest i en meddelelse til fondsbørsen.

Direktøren vil fortsat varetage sine hidtidige opgaver i EAC Invest frem til det tidspunkt, en afløser er fundet, hvilket ventes at ske "i begyndelsen af 2022".

Martin Thaysen vil dog fortsætte som bestyrelsesmedlem i koncernen og som direktør i EAC's associerede selskab Thai Polyacrylic Company Public Company Limited.

- Jeg vil gerne starte med at sige et stort tak til Martin for hans dygtige og ihærdige indsats for firmaet over de sidste syv år. Vi er glade for, at Martin fortsatte med at varetage rollen som CEO, indtil vi fik afsluttet skattesagen. Det var et vigtigt kapitel for os at få færdiggjort. Og vi ønsker selvfølgelig Martin alt det bedste med de nye udfordringer, og ser frem til at fortsætte samarbejdet i bestyrelsen, udtaler bestyrelsesformand Ole Steffensen i meddelelsen.

EAC vandt i oktober en langvarig strid med Skat vedrørende de frasolgte aktiviteter i Plumrose i Venezuela tilbage i 2014, og i november meddelte Kammeradvokaten, at afgørelsen ikke blev anket.

Skattesagen var oprindeligt tre selvstændige sager vedrørende Plumrose i Venezuela, som løb fra 2008 til 2012. EAC Invest fik i sin tid medhold i Skatteankestyrelsen og Landsskatteretten, men dommene blev dengang anket af Skattestyrelsen. Sagerne blev derefter lagt sammen til en enkelt retssag, som blev behandlet og vundet i Østre Landsret tidligere på året.

.\\˙ MarketWire