Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tryg/CEO: Udvikling viser meget robust og stabil kerneforretning

26/4 09:07

Forsikringskoncernen Trygs overrasker positivt med det højeste forsikringstekniske resultat for et første kvartal nogensinde på 754 mio. kr. mod 751 mio. kr. i samme periode sidste år.

Efter et stormfuldt kvartal havde analytikerne ventet et fald i forsikringsresultatet til 720 mio. kr. i perioden. Men sådan gik det altså ikke, hvilket ifølge Trygs administrerende direktør, Morten Hübbe, blandt andet skyldes bedre indtjening i erhvervs- og industriforretningen.

- Både vores erstatningsprocent og vores combined ratio ligger bedre, end markedet havde forventet, og den underliggende erstatningsprocent ligger faktisk 1 procentpoint lavere end sidste år.

- Det, der er rigtigt glædeligt, er, at det især er vores erhvervs- og industriforretning, der bidrager til forbedringen - præcis som vi havde ønsket det. Og så er det især vores privat- og erhvervsforretning, som vokser på toplinjen, så der ser vi en rigtig tilfredsstillende udvikling, siger Morten Hübbe i et interview med MarketWire.

Samlet kan Tryg fremvise en vækst i præmieindtægterne på 5,1 pct. i første kvartal opgjort i lokale valutaer. Her har erhvervsforretningen været den helt store vækstmotor med en fremgang på 8,6 pct.

Der var samtidig god fremdrift i privatforretningen, hvor bruttopræmieindtægterne steg 5,7 pct., mens industriforretningen, hvor Tryg har arbejdet med at få en bedre sammenhæng mellem pris og risiko, oplevede en negativ præmievækst på 0,8 pct. - men omvendt en klar forbedring i forsikringsdriften.

.\\˙ MarketWire