Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Alm. Brand/CEO: Vi leverer den flotteste vækst i mange år

12/5 11:55

Alm. Brand har haft god vækst på toplinjen og leverer et stærkt forsikringsteknisk resultat i første kvartal, der afføder flere opjusteringer til den underliggende drift.

Forventningerne til det forsikringstekniske resultat er løftet med 150 mio. kr., mens prognosen for årets præmievækst er skruet op til 4 pct. fra tidligere 3-4 pct.

Samtidig kan Alm. Brand glæde sig over, at det nu er begge forretningsområder, Privat og Erhverv, der trækker.

- Vi har den flotteste vækst, vi har set i mange år i Alm. Brand, og vi overgår også vores forventninger.

- Så det er et resultat, vi kan være stolte af, ikke mindst fordi væksten er drevet både af Privat og Erhverv, siger Rasmus Werner Nielsen, administrerende direktør i Alm. Brand, til MarketWire.

VÆKST I PRIVAT

Efter en længere periode, hvor Privat er stået i stampe, voksede bruttopræmieindtægterne med 4,3 pct. i første kvartal.

I Erhverv steg bruttopræmierne med 6,7 pct., og samlet blev det til præmievækst på 5,5 pct. og altså en del over den nu forhøjede prognose på 4 pct.

- Jeg håber da, at væksten kan holde ved resten af året, men når det er sagt, så er der også rigtigt hård konkurrence. Så derfor løfter vi vores guidance til 4 pct., men jeg vil love dig, at vi vil gøre, hvad vi kan for at ramme 5 eller derover, siger Rasmus Werner Nielsen.


.\\˙ MarketWire