Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Simcorp/CEO: Recession kan være positiv da folk sparer mere op

19/5 11:41

En mulige recession er aldrig en god ting, men den kan også blive positiv for Simcorp, der leverer software til kapitalforvaltere, da en recession kan betyde, at folk begynder at spare mere op.

Det vurderer ministrerende direktør Christian Kromann efter regnskabet for første kvartal over for MarketWire.

- Hvis du kigger på de ting, vi kigger på. Hvor meget pengetilstrømning er der hos vores kunder. Lige nu er det rigtig højt, men det kan selvfølgelig godt være, at folk på et tidspunkt begynder at sige, at nu kan det begynde at betale sig at sætte pengene i banken i stedet for.

Recession påvirker ifølge Simcorps topchef i mindre grad.

- Det, der er vigtig for os, det er, at sektoren er utrolig fokuseret på omkostninger. Det er jo vand på vores mølle, da det er der, hvor de går ind og digitalisere deres processer og går i gang med at købe sådan nogle systemer, vi tilbyder, siger han og fortsætter:

- Det er i virkeligheden driveren til at generere nye kunder - også i forhold til de processer vi har med eksisterende kunder.

Det er en del af en digitaliseringsbølge, hvor Simcorp kan tilbyde nogle services, som ikke er afgørende for kundernes konkurrenceevne, til alle kunder og dermed producere dem med lavere omkostninger for den enkelte kunde.

- Det er virkelig en makroændring i forhold til tilgangen til tingene. Det er derfor, det er sådan en fantastisk mulighed for Simcorp, som vi gør alt for at fange, udtaler Christian Kromann.

SIMCORP ØGER DISTRIBUTIONSKAPACITET MED NY MODEL

Simcorp har torsdag annonceret en ikke-bindende hensigtserklæring med en eksisterende kunde i Asien-Stillehavsområdet om et strategisk samarbejde om at starte et nyt selskab, der skal tilbyde investeringsadministrationsservices til kapitalforvaltere i Australien, New Zealand og Asien.

- Det er et meget godt eksempel på, hvordan vi øger vores distributionskapacitet ved at lave partnerskaber, udtaler topchefen, der pointerer, at det øger selskabets rækkevidde både geografisk samt med henblik på at gå længere ned i markedet.

Simcorp har foretaget en minoritetsinvestering i det nystartede selskab, hvilket ifølge topchefen har nogle helt særlige geografiske argumenter.

- Det er en distributionsmodel, vi bare kan lægge oven på vores egen distributionsmodel, siger Christian Kromann, der på nuværende tidspunkt ikke ved, hvad det i sidste ende får af betydning for toplinjen.


.\\˙ MarketWire