Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Simcorp/CEO: Godt momentum i tredje og ind i fjerde kvartal

15/11 09:43

Simcorp ser rigtig godt momentum i tredje kvartal og ind i fjerde kvartal i forhold til nye kunder.

Det fortæller administrerende direktør Christian Kromann efter regnskabet for tredje kvartal til MarketWire.

Finanssoftwareselskabet fik i kvartalet to konverteringer af licenser til abonnementsbaserede løsninger, og efter kvartalets udløb har Simcorp fået en aftale i hus om en fuld front-til-back SaaS-løsning for en førsteklasses amerikansk bank. Den sidste ordre er annonceret tirsdag morgen.

- Vi må også være ærlige og sige, at det er mange aftaler, vi skal underskrive de næste seks uger. Så selv om vi har aftalerne til det, så er der trods alt en del makroøkonomisk volatilitet, som vi også bliver nødt til at regne ind i ligningen, siger Simcorps topchef, der på den baggrund er blevet mere forsigtig.

Simcorp har i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal nedpræciseret sine forventninger til den lave ende af tidligere udmeldte intervaller både målt på omsætningsvækst, tilbageværende omsætning (ARR) og overskudsgrad (EBIT-margin).

- Selv om der er uroligheder på markederne, så virker det som om, at de fleste også ser det som en mulighed for også at bruge teknologi til at blive mere effektive, pointerer Christian Kromann, der ser det som positivt for Simcorp.

Finanssoftwareselskabets forretningsmodel er sådan, at det meste af licensforretningen lander i årets sidste kvartal.

I år er ingen undtagelse, påpeger selskabets topchef, der trods nedpræciseringen er fortrøstningsfuld med hensyn til resten af året.

- I sidste ende er der faktisk mere gang i kedlerne her i andet halvår, end der var i første halvår. Et eller andet sted ser vi det også som et tegn på, at folk er villige til at investere i teknologi, siger Christian Kromann, der fortætter:

- Et eller andet sted er vi rigtig godt tilfreds, men i forhold til prognoserne bliver vi jo målt på, hvad vi leverer inden for det her år. Det er også derfor, vi sørger for, at alle er klar over hvad risikoprofilen er, og i forhold til hvor vi tror vi lander.


.\\˙ MarketWire