Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

MT Højgaard får del i milliardkontrakt om udvidelse hos Novo - NY

2/12 12:30

MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd.

Den danske afdeling af entreprenøren skal stå for at opføre og udvide de eksisterende bygninger, som medicinalselskabet råder over.

Den samlede kontrakten har en værdi på 1,2 mia. kr., og MT Højgaards andel ventes at være i nærheden af 600 mio. kr., oplyser selskabet i en meddelelse.

Projektet udføres i samarbejde med Kemp & Lauritzen.

Arbejdet er sat i gang med det samme og ventes at blive afsluttet i anden halvdel af 2024.

Kontrakten ændrer ikke ved MT Højgaards forventninger til 2022, men vil bidrage betydeligt til selskabets langsigtede udvikling i de kommende år, skriver virksomheden.

Novo planlægger samlet at investere 5,4 mia. kr. i projektet, som ventes at skabe samlet 160 nye job. Med investeringen vil Novo udvide sin kapacitet inden for produktion af lægemiddelingredienser, API, beregnet på forskning og udvikling, heriblandt til støtte af de globale kliniske studier, oplyste Novo i november.

Udvidelserne vil støtte Novos udvikling af både tabletter og injektionsbaserede lægemidler.

.\\˙ MarketWire