Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLS offentliggør divisionsstrategier og kommer med langsigtet prognose

18/1 07:56

FLSmidth har onsdag morgen offentliggjort strategier for divisionerne Cement og Mining og samtidig fremlagt langsigtede forventninger for sine finansielle resultater.

Det skriver FLSmidth i en meddelelse i forbindelse med sin kapitalmarkedsdag.

Industrikoncernens strategi og langsigtede forventninger løber frem til og med regnskabsåret 2026.

Strategien for FLSmidths minedivision, Core'26, skal gøre selskabet til en "endnu stærkere spiller" på området og forbedre rentabiliteten.

Konkret fokuseres der på fire områder: bæredygtighed, service, teknologi og præstation.

Langsigtet venter FLSmidth en driftsmargin på EBITA-niveau omkring 13-15 pct. fra minedivisionen.

FLS' anden strategi Green'26 omhandler divisionen Cement. Her er fokus på at forbedre divisionens driftsmodel, forbedre servicevæksten og føre selskabets ambition om at drive den grønne omstilling inden for cementindustrien ud i livet.

I 2026 ventes en EBITA-margin i cementdivisionen på omkring 8 pct.

- Vi må prioritere vores indsats omkring kerneforretningen, nedbringe risiko og udføre med ekspertise. Vi har allerede indledt en fundamental ændring af vores forretning for at sikre en stærkere gennemførelse af strategien for at opnå vores langsigtede ambitioner til gavn for vore aktionærer, siger Mikko Keto, der er administrerende direktør i FLSmidth, i meddelelsen.

.\\˙ MarketWire