Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Carlsberg: Jyske Bank ser risici forude og sænker anbefalingen

31/1 09:15

Carlsberg får sænket både anbefalingen og kursmålet hos Jyske Bank før bryggeriets årsregnskab for 2022 i næste uge.

Anbefalingen skæres til "hold" fra "køb", og kursmålet reduceres til 1050 kr. fra 1165 kr., fremgår det af et analysenotat fra banken tirsdag morgen.

Jyske Bank ser en lille risiko for, at Carlsberg med sin prognose for 2023 vil være forsigtig og skuffe markedet, og dermed vil banken holde godt øje med bryggeriets udmeldinger om forbrugsmønstret og covid-19-udviklingen omkring det kinesiske marked.

- Også i fjerde kvartal ser vi en risiko for, at markedet bliver skuffet, da vi forventer, at fjerde kvartal bliver en noget afdæmpet afslutning på et godkendt 2022. Så på trods af at Carlsberg igennem en årrække har bevist, at det har en rolig hånd på roret, når skibet er sendt ud i uroligt farvand, vurderer vi nu, at der er flere/større risikoelementer end kurstriggere i investeringscasen, og dermed at risk/reward ikke kan retfærdiggøre en købsanbefaling, skriver Jyske Bank blandt andet.

Carlsbergs B-aktie har indledt tirsdagens handel på børsen i København med et fald på 0,3 pct. til 961 kr.

.\\˙ MarketWire