Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikansk techvirksomhed stryger op i formarkedet efter udsigt til stor AI-vækst

26/5 12:05

Den amerikanske techvirksomhed Marvell Technology stryger op i USA på prognosen om, at selskabet venter at fordoble sin omsætning på AI-relateret produkter.

Aktien stiger 16,1 pct. ved 11.40-tiden på det amerikanske formarked efter en pæn stigning i torsdagens handel på 7,6 pct. til 49,47 dollar.

Marvell er en international virksomhed, der producerer og udvikler halvledere og andre relaterede produkter. AI-teknologien har ifølge den administrerende direktør, Matt Marphy, vist sig at være en vigtig vækstdriver. Det udtaler han i en meddelelse ifølge Bloomberg News.

- Mens vi stadig er i de tidligere stadier af vores AI-opbygning, forventer vi, at AI-omsætningen i regnskabsåret 2024 er minimum fordoblet i forhold til tidligere år og fortsætter med at vokse hurtigt i de kommende, siger Matt Marphy.

I første kvartal af 2023 fik Marvell en indtjening per aktie på 31 cent mod analytikernes forventning på 29 cent.

Derudover var overskuddet i nettoomsætningen på 1,32 mia. dollar på linje med markedets forventninger. Sammenlignet med samme periode sidste år var det et fald på 8,7 pct.

Siden årsskiftet er Marvell-aktien steget 33,6 pct.

.\\˙ MarketWire