Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      
RTX A/S (RTX.CO)

DEBAT OM FPMER.CO

Læs flere...

OM Formuepleje Merkur

Formuepleje Merkur (OMX: FPMER) er et skattefrit investeringsselskab, der ud fra Nobelprisbelønnede investeringsmodeller investerer i obligationer og aktier med en kombination af egenkapital og lånekapital. Den lånte kapital kan såvel være optaget i hjemlige danske kroner som i forskellige udenlandske valutaer.
Formuepleje Epikur blev oprettet i 1991 og er et af i alt ni selskaber, som administreres af Formuepleje A/S. Selskabet har cirka 2000 aktionærer. Det investeringsteoretiske afsæt for hele Formueplejekonceptet blev lagt tilbage i 1988, hvor stiftere af Formuepleje A/S, Erik Møller og Claus Hommelhoff skabte Formuepleje Safe, dengang stiftet under navnet Plan Safe, ud fra Nobelprisbelønnede teorier om porteføljestruktur. Til dato er det første selskab Formuepleje Safe det største aktieselskab under Formueplejeparaplyen. For samtlige selskaber er det klare mål, at skabe størst muligt afkast i forhold til deklareret risiko.

Opdateret: 10/8 2012 14:32:39

HANDLER MED FPMER.CO

Se flere handler...


LINKS


TILFØJ LINK

OPLOADEDE FILER


TILFØJ FIL