Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hej Olmusic


19241 stengård 8/10 2009 17:46
Oversigt

Stop nu bare :).... vi har slået en streg over det !!!

Iøvrigt er det principielt ikke kopieringen der er problemet - men det at jeg ikke indgår i dialog på Arto..., og det er sådan set ærgeligt, at det var dig der kom i klemme i den her sag... En af grundene til at jeg farer lidt i flint er bl.a. ikke fordi jeg har kommittet mig til at være med til at udvikle ProInvestor - som jo har valgt at basere sig på en anden tilgang end ren daytrading. Og de indspark/holdninger som jeg mener ProInvestor er eksponent for egner sig ikke særlig godt til de oneliners der efterhånden er blevet Arto's varemærke.

EI's politik med at censurere indlæg ved at fjerne henvisninger - på samme måde som de gjorde med NetPosten i sin tid - er i sig selv fuldstændigt latterligt og en mental falliterklæring fra et selskab der lever af at andre bringer mere eller mindre uredigeret indhold på siderne). Jeg vil altid gerne diskutere indlæggene og de kommentarer de måtte afstedkomme. Men de tages ud en sammenhæng når de pludselig optræder som "stand-alone" på Arto i en debat hvis kalorielethed ikke kan underdrives.

Da ArtoInvestor jo ikke længere hører til de steder jeg skriver - så er jeg (selvvalgt ganske vist) afskåret fra at diskutere indholdet hvis det sker der.

At der dog stadigt findes kvalitet på EI kan man forvisse sig om i tråden 194170 - så kan man jo være enig eller uenig i synspunkterne - men der er da investeret noget tid og viden - til gavn, glæde og oplysning.

Når man så - til sammenligning kigger på hvor urimeligt meget Bioporto har fyldt i debatten på EI hele sidste uge (og hvor nærmest umålelig lidt faktuel viden der er bidraget med) så ville jeg føle mig en anelse træt som seriøs bidragyder

men det er jo ikke mig der bestemmer hvor hvem skriver hvad ... jeg vil bare gerne selv bestemme hvor mine indlæg optræder; og det skal ikke være med til at generere indtjening hos Alminde-dynastiet...



TRÅDOVERSIGT

19241 Hej Olmusic
8/10 17:46 stengård 0