Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

aktie tilbagekøb


42912 Moneyloss 2/6 2011 03:20
Oversigt

Som nævnt fornylig har jeg nu omsat min motorcykel i aktier i atlantic petroleum da jeg synes denne aktie er utroligt spændende - oliepriserne er jo ret høje.

Idag foretog de så et aktietilbagekøb på 6,6% som de bruger til at betale Volantis med. Bør aktiekursen så stige på dette ? Der er jo stadig samme antal aktier ude da de jo ikke annuleres men bare gives videre.

Iøvrigt en aktie jeg kan anbefale. Har læst en del om selskabet nu, deres licenser, igangværende oliefelter og nye exploration boringer i år og næste år. Absolut en aktie som godt kan stige pænt da markedsværdien af hele selskabet er ret lavt på 500 mio, ingen gæld i selskabet. Og selskabet har olie til de næste 5-6 år såfremt Perth feltet også udvikles. Så på papiret virker selskabet som en ren foræring.

De forsøger nu at udvide deres reserver ved at bore 3 brønde i år og 1 på færøerne næste forår. Er bare Orchid og Foxtrot felterne positive øger man reserverne med 10-15 mio tønder.

Sålænge oliepriserne er høje er der ikke meget downside i aktien.



7/6 2011 22:39 Moneyloss 043014



er der ingen herinde på PI der er inde i AP aktien ?



TRÃ…DOVERSIGT