Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioPorto 2. halvår


43435 fillandkill 26/6 2011 23:25
Oversigt

Jeg synes det er fuldstændig ufortjent at BioPorto straffes kollektivt med andre aktier i øjeblikket. i 1. halvår af 2011 har vi fået lutter gode nyheder, og faktisk en pæn stak af dem, og da vi startede året, var kursen tæt på 8.
http://www.bioporto.com/investors__1/announcements/2011

Vi har fået lanceret Ngal testen, både i Europa, og i Canada, vi fik vores længe ventede første licensaftale ud af det blå, med IL, vi har fået patent i verdens 3. og 4. største økonomier, nemlig Japan og Indien. Vi er blevet oplyst at et større, og sikkert meget afgørende studie med APC-PCI er igangsat, og resultater kommer senere i år.
NGAL Elisa, ( til diagnostisk brug) har fået en meget bred godkendelse af forskellige myndigheder osv. osv.

Så hvad sker der? aldrig en hujende fis... der kommer den ene positive indikation efter den anden, det eneste der er galt, er bare at ingen gider købe aktien, og vi falder...
Årsagen til det drastiske fald i sidste uge, skal efter min mening findes i at nogle har gearede positioner, der er blevet tilpasset, med eller uden tvang. Problemet med BioPorto er at de kan komme med nok så mange gode indikationer, uden det hjælper aktionærerne, sålænge den gode Thea ikke klar i spyttet, fortæller at vi forventer overskud i år, eller formår at komme med en aftale der på en gang sikrer driften ubetinget, - indtil da, så vil kursen ligge her hvor den gør nu, måske vi dog er i den lave ende pt. det bilder jeg da mig selv ind, jeg vil gerne tro på en bund i kurs 8-9 om ganske kort tid.

Jeg har i lang snakket om at 2. halvår vil blive utrolig interessant for lille BioPorto, for sjov skyld prøvede jeg at liste et muligt scenarie, dernæst at sætte det ind i en kalender, og slutteligt fik jeg lyst til at dele det med jer, samtidig med at jeg knyttede en kommentar til.

Skulle lunten på raketten ske at tørre her i løbet af sommeren, og begynder tingene at lysne, så kunne et optimistisk sce´narie se således ud.

Hat sat den første milestone fra IL på ca. 3 millioner til 1. juli, egentligt var det den 30. juni, men da dette er en halvårs kalender, så flytter vi den lige, så den er med her.
Den er optimistisk, og alene en tanke for at få 3 millioner med i 2. kvartals regnskab, jeg tror den er op over, og kunne forestille mig at IL`s udvikling af en prototype, kunne udløse den første af 4 milestones.

d. 15 Juli, har jeg sat godkendt US patent, samt import licens i Indien, begge dele er lige op over, og kan meget nemt komme før. Importlicens i Indien tror jeg ikke man skal forvente alverden af, det eneste vi praktisk talt får ud af det, tror jeg, er at de laboratorier i Indien der i forvejen ønsker The Ngal Test, nu kan bestille den til diagnostisk brug, -jeg tror ikke at vi ser noget særligt opsøgende salg endnu, der er BioPorto ganske enkelt for lille. vi skal på den anden side af et par større partneraftaler, før der kommer noget større benarbejde i Indien.

d. 29 Juli, har jeg sat en licensaftale på POC, man kunne forestille sig at selskabet har afventet US patent, inden man underskriver en licensaftale, en POC aftale, efter Japan, Indien og US patent, kunne meget vel være en kende større, mht. upfront og milestone, idet de 3 patenter er erhvervet efter seneste licensaftale.

d. 4 August, har jeg sat en partner/distributionsaftale med Siemens, Vi har igennem det seneste 1½ år fået opdateringer på en fremskreden dialog, imellem "De 7 store" selskaber, og BioPorto. Efter et US patent, kunne jeg nemt se dette ske, endda ret hurtigt herefter.

25. August, Q2, og dermed første hele kvartal, med salg af The Ngal test. Vi skal jo nok ikke forvente alverden, idet BioPorto jo ville kommentere på salget undervejs, hvis der "skete noget", og ellers opdatere på the Ngal test, i kvartals rapporterne. Mon ikke BioPorto er godt udfordret pt, vi har heldigvis en stor aftale med DAKO, og mon ikke det vil være denne aftale der rykker mest i salget, frem til en større partneraftale.
Mit bud på Q2, må være et beskedent plus, vi har godt en million fra warrants, og sikkert et lille pænt salg af The Ngal test, - forhåbentligt har vi IKKE givet testen væk, og på denne måde et mindre burn end i Q1. Jeg tror på et turnaround i Q2, hvis de kan skubbe udgifterne til sommerfesten til Q3.

d. 1 september har jeg sat resultatet af studiet med APC-PCI, det må jo næsten være et studie i samarbejde med Eli Lilly, da de er de eneste der vil have gavn af testen, da de ejer Xigris. Såvidt jeg er orienteret, så er halvdelen af patenttiden hvis snart gået med Xigris, så man kunne håbe at EL snart ønsker at sætte behandlingen i system, og på den måde måske få den blockbuster, som Xigris var spået.
Skulle BioPorto lave en aftale med EL, så kan den være ret betydelig, jeg har ingen ide om hvor stor. dog kan jeg huske at der i USA alene ville være ca. 1 million patienter årligt, der ville have gavn af testen, for at vurdere om Xigris var interessant for dem.
testen kunne jeg forestille mig var væsentligt dyrere end Ngal, - så en aftale med Eli Lilly, efter et forhåbentligt positivt studie, kunne være meget meget interessant.

16. september, har jeg sat en partner/distributionsaftale med Roche, det er selvfølgelig den mest interessante aftale for BioPorto, og den de vil gå længst for at få. ifølge kvartals rapporterne, ville det ikke være helt usandsynligt med 2 af de store i stalden, allerede i år, og særligt hvis US patentet bliver godkendt.

d. 28, 29 og 30 september, har jeg sat en licensaftale/ sagsanlæg fra Abbott og Alere, Hvis BioPorto får notice of allowence i USA, så er jeg ret sikker på at der vil komme en kontant reaktion fra Abbott og Alere. patentet er kogt ned til at dække cutoff niveauerne, og bliver den godkendt i USA, så kunne jeg forestille mig at de ville konkludere at det ville være bedst tænkelige udfald for dem, med deres sagsanlæg hos EPO, Eftersom patentbehandlingen i USA er ganske afprøvet. Skulle Abbott og Alere købe en licensaftale hos BioPorto, så kunne jeg bedst forestille mig at samtlige sagsanlæg ville blive frafaldet hos EPO, det må da være et minimumskrav fra Thea.

Det er et scenarie, et andet kunne være at Abbott og Alere er grundigt forberedt på endnu et sagsanlæg på det Amerikanske patent, og det tror jeg isåfald vil komme ret hurtigt efter US patentet, idet Abbott pt. afventer FDA godkendelse på Ngal testen.

Hvis de beslutter at kæmpe imod BioPorto, så kan det give nogle ret uheldige konsekvenser for BioPorto, da man i USA, modsat EOP, fører sagen direkte selskaberne imellem.
bliver det tilfældet, så bliver BioPorto nødt til at udvide aktiekapitalen endnu engang, og jeg tror ikke 10% kan gøre det.

Når det så er sagt, så tror jeg faktisk ikke på det, det ville samtidig betyde at Abbott ville komme til at betale trible damage på salget af Ngal testen, såfremt de skulle tabe. skulle en sådan retssag køre over 2-4 år, og Ngal salget stiger voldsomt, så kan en trible damage blive stor, tror ikke de har glemt den forrige på 1.6 milliarder dollars, - omvendt, det beviser jo også at de tager de kampe de mener de kan vinde.

13. oktober, endnu en POC licensaftale, med upfront betaling, der er et utal af POC producenter, 2 aftaler i år er ikke voldsomt.

20 oktober, offentliggørelse af samarbedje med en Kinesisk partner, - ifølge årsregnskab ,og seneste investorpræsentation fra April, så vil myndigheds godkendelse i Kina ske sammen med en Kinesisk partner. Registrering i Kina er sat til 3. kvartal, om alt går efter planen, så jeg ser absolut en meddelelse om dette i år. I Kina, er det endda meget svært for et udenlandsk selskab, at få godkendelse, og sikkert af den grund har BioPorto allerede allieret sig med et Kinesisk selskab. at dømme efter stregerne i investor præsentationen, så er dette allerede i fuld gang.

28. Oktober, den første nye storaktionær igennem længere tid, efter et par potente børs meddelelser,kunne jeg nemt se et par af disse.

4 November, The Ngal test opnår godkendelse fra FDA, jeg har glemt at sætte en godkendelse på Abbotts Ngal test på i kalenderen, -får Abbott godkendt deres Ngal test, hos FDA, så bør det løfte kursen på BioPorto ganske betragteligt, idet det lover om godkendelse til BioPorto også.

7 November, milestone betaling nr. 2 fra IL, Ikke fordi at BioPortos FDA godkendelse måtte være en udløsende faktor for milestone nr. 2, - men fordi jeg tror IL var godt igang med udviklingen allerede på det tidspunkt de indgik aftalen. tror de første 2 milestones vil komme i år, de sidste 2 kunne man forestille sig var bundet op på myndigheds godkendelser, så de kunne trække ud. de 2 første, tror jeg, er bundet op på prototype, og færdigudvikling af testen.

17 November, Ngal i Guidelines i EU, jeg tør kun drømme om at det er tilfældet. Faktisk nu, i denne weekend afholdes ERA-EDTA, og man kan drømme om at Ngal vil komme i guidelines allerede i år.

24. November, Delårsrapport Q3

1. December, endnu en ny storinvestor, efter den flotte omsætningsstigning fra Q2 til Q3 he he

5. December, registrering af the Ngal test i Taiwan

12. December, registrering af the Ngal test i Rusland

20. December, registrering af the Ngal test i Korea, disse 3 registreringer er i investorpræsentationen sat til 4. kvartal 2011, såfremt det kørte efter planen, uden forsinkelser. jeg kunne bedst forestille mig om 1, eller måske 2 af disse blev skubbet ind i 2012.

Alt i dette indlæg er selvfølgelig det pure opspind, men et plausibelt udlæg af hvad der ligger i kortene. det er mange aftaler, men vil da gerne tro at der er en årsag til at BioPorto ansætter en koncern jurist..

Ta den med et gran salt, og lad mig høre om jeg har glemt noget?


Fill
pdfBioPorto_kalender_2011.pdf



27/6 2011 11:14 TDAE 043444



Hej Fill

Godt at se dig tilbage den offensive rolle. Man kan i hvert fald ikke beskylde dig for at have lagt en forsigtig kalender.

Der har været skrevet meget om BioPortos strategiske paradigmeskift, hvor BioPorto selv vil markedsføre de homogene Ngal tests.
Det seneste uundgåelige paradigmeskift, "show me the money", er mindst ligeså interessant. Nu ignoreres fuglene på taget én for én, hvorefter kun dem i hånden tæller. Dette paradigmeskifte følger delvist den globale tendens (krise), men ville under alle omstændigheder være indtruffet før eller siden, når løfter om fremtidigt potentiale ikke længere kunne stå alene i en værdifastsættelse.
Potentielle muligheder virker besnærende på afstand. Men efterhånden som afstanden bliver mindre og mindre, skal potentialet manifesteres i noget langt mere konkret - top- og bundlinje! Hvis ikke ... tja, se kurshistorikken for eksempelvis Genmab, Neurosearch og SCF Technologies.

De gode nyheder betyder pt. mindre og mindre - et godt økonomisk resultat betyder mere og mere.

"Se der kommer et tidspunkt i en aktionærs liv, hvor det ikke er nok at være stemmeko og emissionsdeltager, hvor han/hun må blomstre og folde sig ud og være succesfuld aktionær. Og det tidspunkt det oplevede jeg jo allerede sidste år, og hvis jeg ikke snart oplever det igen, så bliver jeg frustreret."



27/6 2011 11:28 TDAE 143445



For en ordens skyld:

Jeg er fortsat (glad) aktionær i BioPorto og har kun prøvet at reducere beholdningen af BioPorto aktier (en smule) én gang, hvor jeg skulle skaffe likviditet i forbindelse med et bankskifte. Disse aktier er genkøbt og senere yderligere suppleret.

/TDAE



30/6 2011 15:01 fillandkill 043575



Lige en handelsstatistik år til dato.

EIK har købt lidt flere end de har solgt, ergo taler TDAE andt, der er andre end vandmanden der handler her

Nordnet har solgt 180.000 aktier
Etrade har solgt 271.000 aktier
Sparekassen kronjylland har solgt 317.000 aktier
-
Danske Bank har købt 412.000 aktier
Sydbank har købt 376.000 aktier
Nykredit bank har købt 198.000 aktier
Spar nord har købt 136.000 aktier.

Skulle man analysere lidt på det, så er det de private der sælger ud. (Nordnet og Etrade)

men se selv listen, og vurder selv..
xlsxbioporto_til_fill_jun2011___Copy.xlsx



30/6 2011 21:10 CHjortInvest 043593



Så det du forsøger at fortælle er, at de "private" fik solgt inden at kursen faldt???

statistik, BIOPOR.CO




2/7 2011 17:35 Zulu 043653



rimelig fræk kalender Fill - der mangler lige et par topløse piger Men point fordi du tør at læne dig lidt ud. Jeg har taget en skovlfuld salt



TRÅDOVERSIGT