Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Oversigt

Foråret 2012 er en enestående mulighed for at sikre sig en billig bolig til en fantastisk billig rente - ejendomspriserne er shortet ned af de professionelle meningsdannere. Jeg forudser en snarlig priseksplotion - 22% af befolkningen venter med at købe bolig til priserne er faldet yderligere - men men jeg tror de ender med skægget i postkassen - og når de alle på en gang skifter holdning stiger priserne og det vil gå stærkt



21/3 2012 14:40 golfhouse 054716



Du er en dejlig optimist!!!

Er også glade for mine Sjælsø, men rolig nu, tror ikke lige der er en modsat bolig boble:−)

Men tager gerne mod en god stigning i Sjælsø



21/3 2012 14:43 Eggebrecht 054717



den får du - hav tålmodighed



21/3 2012 16:31 frejabb 154718



Hej Eggebrecht . Dejligt at høre du er i forår`s humør og har taget spenderbukserne på - held og lykke med handelen ;)

Mvh. Frejabb .



21/3 2012 21:43 fillandkill 054722



Ser ud til at Nils Bernstein har læst dit indlæg.. Imponerende at du så hurtigt har kunnet overbevise ham om en negativ boligboble

http://politiken.dk/tjek/penge/ECE1575913/nationalbankdirektoer-huspriserne-burde-stige/



21/3 2012 22:02 Tonny9 054723



Jeg er faktisk helt enig med dig Eggebrecht. Det bliver ikke billigere og købe fast ejendom end nu, hvis vi ser på den finanseret pris.

Det kan da godt være kontantprisen falder yderligere, men det bliver så på baggrund af en stigende rente og så er vi tilbage ved det jeg lige skrev. Det bliver ikke billigere end nu, målt på brutto og nettoydelser i en financeret handel.

Jeg er selvfølgelig ikke i besiddelse af en krystalkugle, så sad jeg ikke og skrev her, men det er min forventning og jeg "føler" mig ret sikker i min sag.



21/3 2012 22:43 Eggebrecht 054724



Rart at høre alle Jeres gode svar - en anden ting er kommer der prisstigninger på fast ejendom fører det en masse gode ting med sig - bl.a. vækst og dermed øget beskæftigelse. Folk får lyst til at forbruge - muldvarpen bliver taget op af lommen - pengene cirkulerer og der kommer gang i hjulene



22/3 2012 02:30 MP8 154726



Der er stadig for få tvangsauktioner til vi virkelig har set nettet stramme vil jeg mene. Jeg har også svært ved at se 13 skulle blive positivt, når de første 10-års afdragsfrihed udløber. Har folk omlagt senere kan det blive rigtig grimt...
Vil mene du lige så godt kan vende den om og sige, at flere og flere bliver tvunget til at sælge, hvorfor priserne vil styrtdykke.
Jeg ikke über pessimist, men at forvente en snarlig priseksplotion helt væk vil jeg mene.
(Tænker at den øgede likviditet ikke kommer købere tilgode endnu jf. skærpede kreditkrav, varslede rentestigninger fra bankerne samt disses øgede solvenskrav)



22/3 2012 10:00 Rizla 154730



Hej Eggebrecht .

Hvis du er på udkig efter et hus , har du alle fordelene på din side . Du kan vælge og vrage og finde dit drømmehus til den pris , som er rigtig for dig .

Et billigt fastforrentet lån over 30 år . I løbet af de 30 år , kan du glæde dig over , at du havde vinden i ryggen , da verden`s boligmarkeder var i stærk modvind .

Din investering i fast ejendom lige nu , vil sikre , at du og dine kære nyde nuet og fremtiden sammen , uden at skulle opleve problemer , som mange gerne havde været foruden i disse år .

Blæs på hvad der sker næste år - eller om 5 år . Du kan med rette , prise dig lykkelig over at være på rette sted - på det rigtige tidspunkt . Held og lykke med det hele , din heldige kartoffel . ;o)

Mvh. Rizla .



25/3 2012 13:10 Niels Berg 154838



Det er rart at høre et optimistisk indlæg. Dog mener jeg, at man bør være varsom med at købe bolig nu. Både USA og de sydeuropæiske lande har store problemer med deres offentlige budgetter, og der er en stor risiko for at USA går statsbankerot i 2020, og det vil skabe en ny, global krise, som fører arbejdsløshed med sig. Hvis det sker, vil boligpriserne med stor sandsynlighed falde endnu mere. Nationalbankens rente er meget lav i øjeblikket (i skrivende stund er diskontoen på 0,75% jvf. Nationalbankens hjemmeside, http://nationalbanken.dk/dndk/minfo.nsf/side/Officielle_Rentesatser!OpenDocument), så derfor kan renten næsten kun gå én vej, nemlig op. Desuden har ECB varslet, at de i den kommende tid vil øge deres rente for at dæmpe inflationen, og da Nationalbanken følger ECB's rente tæt, vil renten måske stige, og det gå ud over boligpriserne. Jeg tror, at ulemperne vil de faldende boligpriser vil overstige fordelen i den nuværende lave rente



25/3 2012 16:37 benny 154840



Var glad for Eggebrechts indlæg - det passede godt til disse dages solskin ;−) - men takker også for modvægten hos MP8 og Niels Berg (ny?). Det er IGEN overordentlig vanskeligt at spå om fremtiden og hos mig har der listet sig et skvæt Kina-frygt ind. Jeg har reduceret kraftigt, men ved også, at jeg jævnligt kommer ud af synk med markedet, fordi jeg måske tenderer til at lytte for meget til bull´sene. Så vi bare en mindre korrektion på vejen videre op? Er der nogen, der vil bidrage med en vurdering af situationen i Kina ?



26/3 2012 08:40 Rizla 354847



Det er utroligt svært at spå - især om fremtiden , som den folkekære Storm P. sagde .

En familie der står og mangler tag over hovedet - har orden i økonomien og mod på livet kan ikke udsætte livet , indtil næste trussel er overstået .

Den tid kommer nemlig aldrig - trusler af den ene eller den anden art , har der altid været og vil der altid være .

En billig fast rente de næste 30 år - det kan man være sikker på . Men hvad der sker politisk og økonomisk i verden de næste 30 år , har man ikke en Kinamand`s chance for at gætte .

Tænk en gang på de mennesker der i halvfjerdserne optog lån til over 20% i de såkaldte annuitetslån . De startede ud med en lav ydelse og ydelserne skulle så stige i takt med , at inflationen steg . Men hvad skete der ? Lånet`s ydelser steg selvfølgelig som aftalt - men inflationen , som eksperterne havde forudsagt ville stige proportionalt med ydelserne , gik ligeså stille i stå , med en katastrofe til følge for husejerne .

Så skal det også nævnes for go`ordens skyld , at arbejdsløsheden dengang var meget høj og det var under den kolde krig , hvor skeptikerne mente , at der ville udbryde en tredje verdenskrig , hver og hveranden dag .

Utroligt at man stadigvæk både er husejer og i live i dag !

Til Eggebrecht : Just go ahead punk - make you`re life :o)

Mvh. Rizla .



26/3 2012 13:00 troldmanden 054860



Jeg tror vi vil se boligpriserne falde en del mere tilbage og ser ikke nogen grund til at forhaste et køb igennem.

Fra 2013 begynder mange afdraffrie lån at udløbe. Og de kan ikke blot automatisk erstattes af nye afdragfrie lån på samme betingelser. N ykredit indføre allerede nu nye kraf der maks tillader 60% af lånet som afdragsfrit. Og det betyder en fordobling af ydelsen. Det kommer til at lægge et nyt pres på huspriserne

Den 1/1-2014 tror jeg priserne er faldet yderligere 10+%

http://www.business.dk/bolig/nye-boliglaan-fordobler-huslejen



26/3 2012 15:58 Tonny9 054878



Måske, men tror du også at brutto og netto udgiften, hvis man tager udgangspunkt i et fastforrentet 30 årigt realkreditlån, er faldet 10% den 01.01.2014 ?

Da de fleste skal financerer deres huskøb er det jo den financeret udgift der er mest interessant, i hvert fald for hovedparten af mennesker.

Men sjovt så forskelligt man ser på det.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at er man der i livet, hvor man gerne vil købe bolig, så skal man bare gøre det. Det bliver ikke meget billigere, hvis det overhovede bliver billigere (financeret).

Det er da rigtigt, at nogle af de mest risikofyldte realkreditlån vil der blive skærpet muligheder for at optage, men efter min mening skulle det heller aldrig ha' været muligt, i det omfang som det har været.



26/3 2012 17:22 troldmanden 054889



Vi er enige i dit sidste afsnit. Det er roden til alt ondt. Og det vil blive ved med at påvirke os i mange år frem. For det er desværre den type lån laaaaaang de fleste har. Og derfor vil de nye lånetyper ramme en stor del af befolkningen.

Når man høre rødekro og andre eksperter så peger det i retningen af at den fase rente vil forblive med at være lav i en periode endnu. Så derfor må faldende huspriser alt andet lige betyde faldende finansierjngs priser. MEN du har da helt ret. Hvis man står og skal flytte nu så er det da næppe helt tosset. Jeg tror blot det kan blive endnu billigere (på fast forentede lån)




27/3 2012 13:40 MP8 054916



Igen aner hvad OP lagde op til, men med statements som "ejendomspriserne er shortet ned af de professionelle meningsdannere", må man formode han snakker realpriser.

Hvem er de meningsdannere udover evigt glade ejendomsmæglere + forening, der utallige gange har været citeret for naive kald "nu kan det kun gå frem"?

At shorts styrer priserne på alt - og naturligvis både op og ned - er smuk EI-logik.

Ikke at jeg forventer OP vil være i stand til at levere et oplæg med indhold.



28/3 2012 11:30 koden 054932



jeg tror du har fået forårskuller

specielt det med priseksplosionen..
det vil ikke ske.. og er heller ikke sundt for noget.



2/4 2012 11:34 troldmanden 055124



Huspriserne falder fortsat.

Hussælgerne har i marts fortaget den største prisreduktion i 3 år. Så der er ikke noget der tyder på en vending er lige rundt om hjørnet

http://epn.dk/privat/bolig/priser/article2740441.ece



TRÅDOVERSIGT