Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

En spændende udbytteaktie


73444 AndersEgsvang 19/10 2015 13:40
2
Oversigt

Hvis du har læst mit sidste indlæg, hvor jeg forklarer en investeringsstrategi til den langsigtede investor, så kan det være at du finder dette endnu mere interessant. I indlægget her går jeg over en af de aktier, jeg synes ser spændende ud og laver en gennemgående analyse af selskabet.

Oneok (NYSE: OKE)
Sektor: Energi - Olie og Gas produktion
Market cap: 8.12B
Earnings: 3. november

Kort info:
Oneok er en af USA's største gas producenter. Oneok ejer 41.2 procent af Oneok Partners L.P., som er et af de største Naturgas selskaber i USA. De ejer bl.a. NGL systemer som Udbyder NGL i midten af USA, Permian og i Rocky Mountains. Oneok har hovedsæde i Tulsa, Oklahoma. Firmaet blev opført i år 1906.
Oneok's hovedforretning ligger i NGL, altså Natural Gas Liquids. I 2014 splittede de firmaet i to. ONE Gas og Oneok. ONE Gas' forretningsområder ligger primært i Natur Gas distribution.

Da der er en masse billeder i analysen kan du se resten her: http://www.egsvang-trading.dk/bl.../en-spaendende-udbytteaktie



TRÅDOVERSIGT