Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

LD Invest: Bad om Finanstilsynets klarificering (Ny)

14-10-10 kl. 14/10 2010 14:48

Hos LD Invest vil man efterkomme de påbud, som Finanstilsynet har pålagt fondsmæglerselskabet. Og der er tilfredshed med, at der "nu i et vist omfang" er skabt klarhed på området. Det er meldingen fra LD Invest, der peger på, at det er fondsmæglerselskabet selv, der har rettet henvendelse til tilsynet i slutningen af 2008 for at få klarhed over fondsmæglerselskabets arbejdsgange i relation til kapitalfondene forvaltet af LD Invest Equity.

- Henvendelsen til Finanstilsynet skete på baggrund af en afgørelse, som Finanstilsynet havde truffet i en anden sag. Denne tidligere afgørelse skabte tvivl om, hvilke ydelser et fondsmæglerselskab må yde til sine kunder, i forbindelse med rådgivning om investering i unoterede værdipapirer samt kravene til den nærmere tilrettelæggelse heraf, noterer LD Invest.

Det fik Finanstilsynet til at gennemgå LD Invests arbejdsgange på området, hvilket har resulteret i de fire påbud, som blev offentliggjort tidligere torsdag hvoraf det fremgår, at "LD Invest har tilbudt sine kunder tjenesteydelser, der er i strid med lov om finansiel virksomhed".

- LD Invest er tilfredse med, at der nu i et vist omfang er skabt klarhed på området, og vil efterkomme påbuddene fra Finanstilsynet. LD Invest lever allerede i dag i vidt omfang op til påbuddene, og de yderligere ændringer, der skal foretages, vil ikke få betydning for vores forretningsaktiviteter, skriver LD Invest.

Finanstilsynet mener, at LD Invest har udført tjenesteydelser, som indebærer, at fondsmæglerselskabet deltager eller bliver involveret i styringen, driften og/eller indretningen af de virksomheder, som kunderne investerer i.

Finanstilsynet vil blandt andet ikke have, at LD Invests ansatte er medlemmer af bestyrelser i de virksomheder, som kunderne investerer i. De må heller ikke udøve bestemmende indflydelse på generalforsamlinger ved brug af ubegrænsede fuldmagter fra kunderne.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )




Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar