Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Saxo Properties i milliard-joint venture

18-08-11 kl. 18/8 2011 06:15

Saxo Properties, der er Saxo Banks afdeling for ejendomsinvesteringer, har indgået et joint venture med Resolution Real Estate Advisers LLP ("Resolution Property").

Det nye joint venture, der allerede har indkredset sine første køb, skal have en levetid på tre til fem år med vægt på øget indtjening og på kapitalgevinster.

- Joint venturet vil fokusere på investeringer op til ca. 250 mio. euro (1,875 mia. kr.) i det centrale København med vægt på boligejendomme og ejendomme, der bruges både til beboelse og erhverv, oplyser Saxo Bank.

Der skal købes ejendomme for omkring 1,6 mia. kr., mens 300-500 mio. kr. skal anvendes til forbedring af ejendommene.

"Resolution Property" blev grundlagt i 1998 og er en europæisk ejendomsfond, der blandt sine investorer tæller de amerikanske universiteter som Harvard og Yale samt andre fonde. Resolution Property bestyrer i dag værdier for 1,5 mia. euro i sin ejendomsportefølje.

Saxo Properties er et datterselskab under Saxo Bank, og blev startet i marts sidste år for at kunne tilbyde "closed end funds" både til velstående privatinvestorer og institutionelle investorer med fokus rettet mod boligejendomme og erhvervs- og detailhandelsejendomme i det centrale København.

Claus Mikkelsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans




Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar