Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Mandagens avisuddrag med Hartmann, Rockwool og Nykredit

19-12-11 kl. 19/12 2011 06:05 | Rockwool Int. B 1.746 (+0,63%) | A.P. Møller-Mærsk B 12.280 (+0,08%) | Brdr. Hartmann 345,50 (-0,43%)

BØRSEN:

HARTMANN KÆMPER FOR AT STARTE BUDKRIG OM SIG SELV

Brødrene Hartmanns bestyrelse har sat gang i en eftersøgning efter en køber, der kan redde selskabet fra en uønsket overtagelse fra Christian og Thor Stadils Lactosan-Sanovo-selskab. Et salg vil under alle omstændigheder munde ud i en afnotering fra den danske fondsbørs, vurderes det. (Side 8)

ROCKWOOL SATSER STORT I KINA

Efterspørgslen efter brandsikker isolering er stærkt voksende i Kina, og det får nu danske Rockwool til at forberede åbningen af en fabrik i landet. Selskabet leder for tiden efter et egnet sted til fabrikken, som vil fordoble Rockwools kinesiske kapacitet. (Side 10)

FLOKMENTALITET I DEN ØKONOMISKE DEBAT

Listen over Danmarks mest citerede økonomer i 2011 indeholder blot få nye navne, og professor Bent Greve fra Roskilde Universitet advarer om, at det kan skabe flokmentalitet i debatten, da økonomerne har det med at samle sig om de samme synspunkter. (Side 18)

DET OFFENTLIGE BLÆSER PÅ BETALINGSFRISTERNE

De danske kommuner og statslige enheder har mere end svært ved at betale sine regninger til tiden. Knap hver anden virksomhed har haft problemer med for sen betaling fra staten, og det skal der nu sættes stopper for, mener Venstre. (Side 20)

DANMARK ER DARLING MED ELLER UDEN PAGT

Danmarks status som sikker havn gør, at Danmark uden problemer bør kunne modtage en fribillet til den kommende EU-pagt og slippe for sanktioner. Det er vurderingen fra flere topøkonomer. (Side 21)

BERLINGSKE BUSINESS:

NYKREDIT VIL BEGRÆNSE ADGANG TIL BILLIGE FLEKSLÅN

For at tækkes ratingbureauerne, vil Nykredits topchef Peter Engberg muligvis droppe rentetilpasning og afdragsfrihed på realkreditlånet. Det vil styrke den internationale tillid, men kan blive problematisk for det allerede sløve boligmarked. (Side 4-6)

JYLLANDS-POSTEN E&Ø:

STORE FIRMAER HAR LÅNEPROBLEMER

De danske virksomheders lånemuligheder er blevet forværret det seneste halve år, og det kan vise sig problematisk for erhvervslivet. En undersøgelse fra DI viser, at hver femte virksomhed ser manglende finansiering som den største vækstbarriere fremadrettet. (Side 5)

POLITIKEN:

DANSK BANANINVESTERING I RETTEN

Bananselskabet Société des Plantations de Mbanga er i øjeblikket involveret i en sag om skatteunddragelse og bestikkelse. Det camerounske selskab er delvist ejet af Mærsk og Industrialiseringsfonden for Udviklingslande under Udenrigsministeret. (Side 9)

Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Rockwool Int. B

PRIS 1.746
ÆNDRING +11,00 (+0,63%)
ÅBEN 1.737
SIDSTE LUK 1.735
DEBAT Vi tager et TA-kig på laks og Rockwool
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER