Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Schaumann sælger to ejendomme og nedjusterer

30-12-11 kl. 30/12 2011 15:18 | Udviklingsselskabet af 01.08. 1975 A/S 0,15 (+7,14%)

Det kriseramte ejendomsselskab Schaumann Properties annoncerer fredag eftermiddag, at det har solgt to ejendomme i Berlin.

Det sker i et forsøg på at begrænse tabet for selskabets banker. Det fortæller selskabet i en meddelelse.

Salget nedbringer Schaumanns balance med mere end 800 mio. kr., når man lægger salget af et par mindre ejendomme oven i, men samtidig må selskabet nedjustere forventningerne.

Selskabets underskud forventes forøget med yderligere 100 mio. kr., lyder det - men da Schaumann Properties ikke har meldt nogen forventning ud, er der hverken en før- eller efterforventning at rapportere.

Selskabet udarbejdede tilbage i slutningen af 2010 et oplæg til en rekonstruktion, som skulle bane vejen for en rekapitalisering og dermed sikre selskabets overlevelse, fortæller Schaumann Properties.

- Oplægget opnåede bred tilslutning blandt selskabets banker, idet det i realiteten kun var FS Finans A/S, der som den eneste modsatte sig gennemførelsen af den foreslåede løsning, beretter Schaumann Properties.

FS Finans er et datterselskab af statens finansielle skraldespandsselskab, Finansiel Stabilitet.

Der har siden været ført langvarige forhandlinger med FS Finans. Men de har ikke har ført til noget resultat, og FS Finans vil fortsat ikke tiltræde aftalen.

- Der er desuagtet fortsat fra investorside interesse for at medvirke til en rekapitalisering af selskabet, hvorfor der nu arbejdes på et nyt og alternativt forslag, som det er forhåbningen, at også FS Finans A/S kan tilslutte sig. Det er afgørende for selskabets overlevelse, at enighed i bankkredsen om en rekonstruktionsløsning kan opnås, idet der i modsat fald er stor risiko for, at selskabet går konkurs med deraf følgende tab af arbejdspladser og forøgelse af tab i selskabets banker, lyder det i meddelelse fra selskabet.

Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Udviklingsselskabet af 01.08. 1975 A/S

PRIS 0,15
ÆNDRING +0,01 (+7,14%)
ÅBEN 0,12
SIDSTE LUK 0,14
DEBAT Dagens danske volume alerts
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER