Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

DFDS A/S: NY CEO I DFDS

04-03-19 kl. 4/3 2019 07:50 | DFDS 372,30 (+0,49%)

SELSKABSMEDDELELSE NR. 7
 
  • Niels Smedegaard stopper efter 12 år som CEO
  • Torben Carlsen bliver ny CEO
  • Kontinuitet sikret

CEO Niels Smedegaard har opsagt sin stilling og fratræder ved udgangen af april.

Torben Carlsen, der tiltrådte som medlem af direktionen og CFO i 2009, bliver ny CEO. 

Torben Carlsen har i et tæt parløb med Niels Smedegaard gjort DFDS til en større, stærkere og mere lønsom virksomhed. Overgangen sikrer kontinuitet i udviklingen og driften af DFDS.

Niels Smedegaard forlader DFDS
Niels Smedegaard har været CEO for DFDS siden 1. januar 2O07. 

"Min tid i DFDS har været en fantastisk rejse, og jeg er stolt over den fremgang, der er skabt for selskabet og dets medarbejdere, kunder og aktionærer, siden jeg tiltrådte. Det har været en svær beslutning at sige farvel, men efter at have stået i spidsen for selskabet i over 12 år er tiden kommet til at bruge mere af min energi og erfaring i bestyrelsessammenhænge. DFDS er særdeles godt positioneret til fremtiden, og jeg overlader trygt roret til Torben med ønsket om god vind fremover" siger Niels Smedegaard.  

"Jeg skylder alle i DFDS - fra de enkelte medarbejdere til den øvrige ledelse og bestyrelsen - en stor tak for de gode år, vi har haft sammen. Vi har delt mange glæder og er kommet igennem store udfordringer i fællesskab. Alt det vil jeg tage med mig videre," siger Niels Smedegaard.  

Claus V. Hemmingsen, bestyrelsesformand
"Niels har stået i spidsen for en imponerende transformation af DFDS. I den tid, han har ledet virksomheden, er den mere end fordoblet i størrelse. DFDS er i dag en langt mere lønsom virksomhed, der med yderst kompetente medarbejdere er velforberedt til at fortsætte væksten og håndtere de udfordringer, som fremtiden bringer, herunder Brexit og de voksende krav om digitalisering. På egne og bestyrelsens vegne takker jeg Niels for hans store indsats," udtaler bestyrelsesformand Claus V. Hemmingsen og fortsætter:

"Samtidig er det en stor glæde at overdrage ledelsen af DFDS til Torben Carlsen. Torben og Niels har i alle årene haft et tæt samarbejde i direktionen og et fortrinligt samarbejde med bestyrelsen. Torben har spillet en væsentlig rolle i udviklingen af DFDS og er med sit brede kendskab til selskabet den ideelle person til at sikre kontinuitet og fortsat succes for DFDS".

Torben Carlsen bliver ny CEO
Torben Carlsen, der er 53 år, har en bred og international ledelsesmæssig baggrund. Før han kom til DFDS i 2009, havde han ledende stillinger i Schweiz og USA inden for primært luftfartsindustrien. Hertil kommer erfaring fra private equity.

"DFDS er en unik virksomhed med en lang og spændende historie, så jeg er både stolt over den tillid, bestyrelsen viser mig, og ydmyg over for opgaven. Jeg glæder mig til sammen med den øvrige ledelse, vores mange dygtige kolleger og bestyrelsen at fortsætte den gode udvikling for DFDS med udgangspunkt i de strategiske planer, vi har lagt i nært samarbejde med bestyrelsen," siger Torben Carlsen.

Kontakt
Søren Brøndholt Nielsen, IR +45 33 42 33 59

Gert Jakobsen, Communications +45 24 40 00 43

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to section 5 -12 of the Norwegian Securities Trading Act.
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - DFDS

PRIS 372,30
ÆNDRING +1,80 (+0,49%)
ÅBEN 372,00
SIDSTE LUK 370,50
DEBAT DFDS
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER