Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 8 Marts kl 15.00 Læs mere her
28/2 20:10
af Enkommentar1
Så er web-casten klar på Bavarians hjemmeside og vi kan lytte hvad der reelt er sagt.
28/2 17:28
af Opportunity
Havde jeg ikke haft et Gigantisk underskud i denne aktie, var jeg forlængst væk - Den værste investering til dato fra min side - blev forblændet af alle de flotte omtaler fra analytikere og PC - men nok ikke andet at gøre end at vente yderligere 3-4 år mens alt andet omkring stiger - det er sgu en sørgelig historie med den ledelse - ØV
28/2 17:17
af Finansmanden
Bavarian i 160 WTF. Den går en grum fremtid i møde, så længe de ikke evner at fortælle omverden hvad det er de faktisk vil med selskabet. Skulle ikke undre mig, at næste holdeplads ligger i niveauet 127
28/2 16:56
af TheNote
På den måde kan man skelne om kursen flytter sig statistisk naturlig eller afbrækkes på bevidst maner. Bare et eksempel på hvad TA kan hjælpe med at forstå.
28/2 16:53
af TheNote
@enkommentar - hej - her lige et eksempel på sælgernes "hærværk". På grafen kan du se en naturlig udvikling i bundvending = grøn pil - og modsat kan du se hvordan manipulation knækker den naturlige kurve = rød pil. Håber det giver dig et indtryk ! Graf: (link)
28/2 16:39
af Cubinvest2021
ATP som storaktionær virker ellers meget tilfredse med deres præsentation og strategi. Der er åbenbart kommet ro på. Er der noget der ved, om der blev spurgt ind til, hvordan de ser det forhold, at de er Danmarks 3. mest shortet selskab, og hvordan de forholder sig til det? Jeg kender vist svaret allerede: de kan de ikke have en mening om. Men jeg undrer mig at der ikke bliver nævnt?
28/2 15:59
af TheNote
Kurser svinger over tid, periode, sæson, sektorrotation osv. Den "rigtige" kurs er altid svær. Men shorterne/sælgerne presser hårdt idag. Det må man lade ...
28/2 15:51
af Enkommentar1
@TheNote - takker, jeg er ikke inde i dette - men tror på at kursen er for lav.
28/2 15:47
af TheNote
Det ville kunne lade sig gøre i almindelige aktier. Når man har shortere som modspiller kan kurverne kun bruges vejledende da shortere netop gør alt for at modarbejde de positive effekter ved at påvirke negativt. Såvel teknisk, økonomisk og verbalt. Shortere er nogle "scumbags". :-)
28/2 15:43
af 3kilofisk
Note, når du siger den bør stige iflg TA, så kan du måske få flere med, hvis du for de ikke TA kyndige så også nævner hvad den så burde stige til med dden observation? Selv aner jeg ikke om vi taler 2, 5, 10% eller mere?
28/2 15:33
af TheNote
Men kan klart opfordre til at man sætter sig ind i grundlæggende TA. Herunder macd og rsi.
28/2 15:31
af TheNote
lang historie. Men teknisk er vi i køb. Nogle vælger så at se bort fra tekniken og sælger alligevel. Men du kan se kurver der er gået ned, nu bunder ud og BURDE gå op igen under almene omstændigheder. Bull's bør faktisk udnytte chancen hvor tekniken er med. Tjaa .. vi får se.
28/2 15:25
af Enkommentar1
@Thenote - jeg har ikke forstand på grafer og den del - kan du uddybe dine vurdering?
28/2 15:23
af Enkommentar1
@fiji - kursen det forstå jeg ej heller, markedet er ikke altid logik - Det ændre bare intet ved det jeg kan læse, se resultaterne af samt den klima udvikling jeg ser i Danmark som når jeg rejse ude i verden.
28/2 15:21
af Enkommentar1
@KimH - PC, jeg har reelt ingen mening om det skal være ham eller andre som driver Bavarian. Jeg syntes de har leveret på det setup som de arbejder efter nu samt kan se ideen og en god indtjening for os som aktionær i deres fremtidige virke. Den udvikling vi se i folks rejselysten, et klima som bliver varmere og varmere vil positivt påvirke rejse vaccine salget, at de så samtidigt er den ene som kan levere noget il Kopper og abekopper er alene positivt for mig.
28/2 15:21
af TheNote
Fibonacci support, men hvem ved .. graf: (link)
28/2 15:20
af fiji
Fiji netop og det kan man jo så tolke som positivt eller negativt
28/2 15:15
af Enkommentar1
@fiji - Ja Bavarian har skuffet flere gange, tilliden er tyndslidt 100% enig - det ændre bare ikke ved at man som aktionær skal vurdere tror jeg man på deres fremtid og har de leveret på deres nuværende setup som er meddelt ud som deres fremtid - det tror jeg og det er min tilgang til investeringen.
28/2 15:13
af KimH
Enkommentar, jeg mangler helt konkret at bestyrelsen løfter deres opgave - jeg mener ikke at PC er vejen frem som direktørkandidat fremadrettet, som Michael Voss rigtig beskrev den anden dag så er stillingen en helt anden fremadrettet. Som investor sidder der givetvis mange som kigger nervøst på hans afbrændinger af R&D kroner og at han nu pludselig er blevet M&A specialist det vidner lidt om at han ikke er faldet ned i kontorstolen endnu
28/2 15:13
af TheNote
Så prøver vi igen, :-) graf: (link)
28/2 15:10
af Enkommentar1
@Fiji - ja alle kan have en mening om Bavarian og det er fair nok - men der er nogle rammer som er givet og disse kan vi ikke påvirke, derfor er det vel mest værdi at diskutere ud fra de rammer Bestyrelsen har besluttet og strategien er lagt ud fra samt vurdere tror jeg som investor i Bavarian at jeg kan tjene penge på dette eller ej?!
28/2 15:07
af Enkommentar1
@fiji - der er en pokkers til forskel på at købe rengøringsvirksomheder ift medicinalbranchen. Ved Medicinal virksomheder skal man overtage produktionen hvor det kan tage flere år for at sætte en produktion op, for den godkendt samt begynder at producere. Kik Lige på Novo som har købt nogle få produktionsvirksomheder for godt 70 Mia kr. - årsagen til dette er alt den tid det tager for at bygge nyt og få det til at fungere.
28/2 15:02
af fiji
Samme strategi kørte ISS for en del år siden vi køber os til vækst og hvor står kursen i dag på ISS?
28/2 15:00
af Enkommentar1
@KimH - der siger nok netop at der IKKE vil ud med kapitaludvidelser - Alle Farmavirksomheder køber rettigheder af andre. Hvad de har sagt på Roadshow har jeg tilgode at hører da jeg ikke har været inviteret til dette. Jeg har læst artiklerne som har været fremme og her kan jeg IKKE læse at de vil ud og hente Kapital. Jeg kan læse at der er nogle som er interesseret i at sælge til dem da de vacciner de gerne vil sælge ikke passer til denne virksomhedsstrategi.
28/2 14:56
af KimH
og "strategien" ser jo heller ikke ud til at have lokket andre nyde investorer til fadet, med faldende de seneste dag, så stof til efterretning for såvel ledelse samt bestyrelse og ikke mindst storaktionæren ATP
28/2 14:50
af KimH
dårlige
28/2 14:50
af KimH
Jeg siger blot at deres strategi til dato ikke har båret frugt, at de fremadrettet køber sig til vækst - det kan alle finde ud af, hvad er det helt unikke som gør at Bavarian mener at de kan høste frugter af andres produkter. Det ligger implicit i deres Roadshows at de er opkøbsivrige og at de med stor sandsynlighed snart står med hatten i hånden endnu engang for at bede om flere penge. Det er bare ikke strategien lige nu som man skal smide i hovedet på investorer som har smidt gode penge efter
28/2 14:48
af Enkommentar1
@KimH - Investeringsmæssigt er jeg til begge dele. Jeg har arbejdet med økonomi i mange år og har læst deres talmateriale igennem og min vurdering er gennemføres deres planer som de giver udtryk for ser vi en fordobling af kursen indenfor to-tre år og måske mere.
28/2 14:45
af Enkommentar1
@KimH - her tror jeg vi hver for sig skal kikke på vores investeringsprofil om man er til den type virksomhed Bavarian er blevet ift hvad de var før - er man mere til forskningsdelen og dermed kæmp udsving på aktie som vi har set på Zealand, bør man måske sælge Bavarian og købe noget andet.
28/2 14:43
af Enkommentar1
@KimH - Som jeg læser deres strategi er det dels at forhandle andres produkter, købe rettighederne til nye produkter samt også at producere disse, herudover vil de stadig i mindre grand udvikle nye inden for rejsevaccine området samt a la Koper på samme måde som M-pox. Som det tidlig fremgår har de formået af de tilkøbte at få solgt mere af disse samt får dem ind på flere markeder - så jeg syntes det er en god sikker, lønsom og gangbar strategi
28/2 14:38
af KimH
Enkommentar, hvis strategien blot er at købe sig til omsætning så har jeg ikke megen tiltro til Bavarian, hvad er det som Bavarian kan og som sælger ikke kan? Bavarian tegner jo til blot at blive et handelsselskab fremadrettet, det har kostet rigtig mange penge at komme frem til den strategi og det burde koste hoveder.
28/2 14:32
af KimH
Fiji ATP taler med to tunger, de er godt og grundigt fedtet ind i casen Bavarian Nordic og de har rigtig svært ved at komme ud af den. Claus Berner Møller som er tidligere IR chef hos Bavarian burde af etiske og inhabiltetsregler slet ikke have lov til at have ansvar for en investering som Bavarian
28/2 14:28
af Enkommentar1
Alt for mange i dette forum fokuseret på aktiekursen og ikke på startegien, deres regnskabstal, forventningerne til 2024 og fremadrettet. Som nævnt før jeg syntes det ser rigtig godt og fornuftig ud og tror på en god fremtid for Bavarian - Jeg fokusere på deres "proces" og resultater - for mig ser det godt og jeg har masse af tid. Bavarian er den aktie jeg har tjent mest på over tid og den komme til at give godt afkast på sigt igen.
28/2 14:23
af Enkommentar1
@opportunity Analyttiker - det er kursmål på 12 mdr
28/2 14:03
af ProInvestorNEWS
Karakterbogen er landet - Så er det tid til at give karakterer til nogle af de største danske selskaber. Hør blandt andet om Mærsk, ISS, Novo Nordisk, Vestas, Genmab, Rockwool, Carlsberg, Bavarian Nordic og til sidst sluttes der af med en gennemgang af Zealand Pharma (link)
28/2 13:56
af fiji
I bund og grund kom der jo intet nyt, kun ATP mener at der kom Ro på med kursfald på 8% til følge :-(
28/2 13:55
af TheNote
Der er mange meninger. Lol ! :-)
28/2 13:50
af fiji
Man kan også vende den om, måske var folk for optimistiske mht. disse kapitaldage :-)
28/2 13:46
af Cubinvest2021
Man må desværre konstatere, at de 3 kapitaldage, som blev annonceret for langt tid siden som en ret stor begivenhed, kun har resulteret i skuffelse i markedet. En faldende kurs og en tynd kop kaffe. Det må bestyrelsen og ledelsen tage til efterretning. Det er jeg sikker på, at de ikke havde forventet
28/2 13:42
af fiji
Hvis ikke de kan overbevise aktionærer/investorer så er der vist slet ingen grund til at begynde at overbevise hedgefonde der shorter, det har PC jo forsøgt sig med på finans.dk, de griner sikkert af ham endnu
28/2 13:41
af Kraken23
Forklaringen er vel bare at hegdefondene lukker deres shorts, mens nogle investorer sælger ud...
28/2 13:35
af Cubinvest2021
@Kirt: De store hedgefonde er meget dygtige til at lukke deres shorts i nedadgående kursbevægelser. De har nogle mekanismer og instrumenter, som vi slet ikke kan forestille os. Hvis ikke der snart kommer store investorer, så vil kursen falde ned til lav støtte omkring kurs 135, da shorterne ved, hvordan de private nemt kan manipuleres. Måske skulle ledelsen være taget på roadtrip til andre adresser i London og New York og prøvet at overbevise disse hedgefonde om, at der ikke var en fremtid her
28/2 13:25
af KimH
Jeg syntes det ligner at der er nogle aktionærer som bare er blevet så trætte af aktien, ledelsen og deres strategi om at nu skal de på opkøbsjagt (igen igen) at de smider aktierne i ren og skær protest med selskabet
28/2 13:24
af Kirt
Er det ikke ret mærkeligt, at shorts falder ret meget over det seneste døgn, og så falder aktien samtidig? Er det kloge hoveder her, som kan forklare det? Shortprocent er nu faldet til 6, 19%
28/2 12:22
af TheNote
Vi er nu på et kraftigt støtteområde som jeg tænker vi rebounder fra når nu lige sælgerne kører trætte, graf: (link)
28/2 12:20
af TheNote
Det hænder tålmodigheden skal testes lidt. Well .. sådan er det ! - har ikke solgt nogen og gør det heller ikke medmindre markedet da går helt agurk. :-)
28/2 12:19
af TheNote
Final call, sælger pressede på modsat TA. Individuelle beslutninger kan ikke altid forventes at stemme overens med TA. Beklager min optimisme for dagen. Volumen er dog hastigt skrumpende så mon ikke snart Bull bliver trætte af mishandlingen. :-) I væste fald måske ikke før imorgen. Men kan også rebounde i eftermiddag. Vi må se ... :-)
28/2 12:06
af Janolsen
Den klarer sig vel nok som forventet. Nu er der ingen væsentlige trigger i aktien, fremadrettet et stabilt niveau for indtjening, men heller ikke mere. Så hvorfor den skal have anbefalinger 100% over det nuværende niveau, virker mystisk. Med en markedcap på ca. 13 mia og et forventet resultat på op til 1,3 mia. er prisen vel fair.
28/2 12:01
af fiji
Final call??
28/2 10:05
af TheNote
Final call .. :-)
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/628