Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her
7/5 11:44
af Vesterled
tænker, at markedet havde ventet en opjustering (som jo efterhånden næsten har været reglen) og så er nogen lykkeriddere blevet skuffede.
7/5 10:10
af TheNote
Så jeg må sige at jeg simpelthen ikke forstår markedets reaktion på kvartals meddelesen. Det ligner en uigennemtænkt rygmarvs reaktion på en marginal omsætnings afvigelse. Burde Søndergaard have opjusteret ? Nej, naturligvis ikke med Covid19 som partner. Men markedets fokus er pt. placeret på håret .. og overser ganske at suppen er trimmet, problemløsning ER iværksat og de nye markedssignaler fra EU er stærkt opløftende. Har markedet altid ret ? Hmm ... ?
7/5 10:02
af TheNote
Det vi får næste gang er et USA igen for fuldt skrue, og et EU marked der nu for alvor er ved at få fart på. Dvs. at væksten UDEN PROBLEMER kan komme til at ligge på gamle niveauer.
7/5 10:01
af TheNote
afhjælpning. Flytter vi fokus lidt ser markedet ud til at ignorere den voldsomme vækst i EU. Vi ser her markedet i celle terapi nu med efterslæb begynder at efterligne den voldsomme vækst USA har haft de seneste år. 77 % .. er et voldsomt tal og hvis væksten fortsætter i USA fodsporet er det næppe et tal vi ser falde nævneværdigt foreløbig. Men markedet har valgt at fokusere på et problem som faktisk allerede ER .. under afhjælpning. DET .. må siges at være meget mærkværdigt.
7/5 09:57
af TheNote
Når nu de sidste småsure er sluset ud ... så står det klart at vi i dette tilfælde må konstatere at fokus i den grad har været på håret, istedet for suppen. Hvis vi skærer det ned til de 2 største markeder .. EU og USA .. kan vi jo konstatere man aktivt er ved at starte USA op igen. Vi kan altså forvente en betydeligt højere omsætning fra USA igen da sælgerne nu er på vejene. Valutakursen kan næste gang være "retur" eller Chemometec kan vælge at kurssikre. Så man kan sige at problemet ER under .
6/5 17:13
af TheNote
Det var en voldsom nedtur på et "normalt" regnskab. Well ....
6/5 12:31
af TheNote
Et enkelt hår i suppen, bevar's .. men man ansætter ikke 30 mand fordi man se pessimistisk på fremtiden ! Vi fik ingen flødeskum, men faldet ligenu er ganske overdrevet efter min mening. Vi burde ligge status quo. Lad os se om ikke vi de kommende dage ender hvor vi startede ! :-)
6/5 12:17
af Verus
Jeg havde forventet en omsætning på 70-75 mio - så regnskabet er lidt i den lave ende. Men da ROW alene kan forklare dette "lille" kvartalsudsving, synes jeg, at det er et flot resultat - særligt med tanke på den negative påvirkning af en underdrejet dollarkurs! Alt i alt et rigtigt flot resultat.
6/5 10:16
af TheNote
Iøvrigt er væksten i service helt ekstra ordinær. og er udover en særdeles høj margin en rigtig fin indgang til mersalg og kundeopdatering. Det bliver en stærk faktor fremadrettet.
6/5 09:39
af TheNote
Fuldtidsansatte er øget med knap 30 medarbejdere. Mon ikke det primært er salgsmedarbejdere som vil bidrage pænt til næste kvartals omsætning. Altså en investering !
6/5 09:29
af TheNote
Nu skal de lykkejægerne lige sluses ud, så tænker jeg vi kravler opad igen. Det er et fint regnskab ! Imho.
6/5 09:23
af TheNote
Lidt interessant at markedet nu er så varmt at man køber instrumenter i bundter og vil have pakke-rabatter. :-)
6/5 09:20
af TheNote
I lyset af pandemi og at hele organisationen først nu for alvor starter op synes jeg det er fint. Omsætningsmæssigt havde vi måske drømt om lidt flødeskum men den stærke vækst i EU er den vi har drømt om længe. Nu er det ikke KUN USA det drejer sig om. Dvs. at væksten har stærke udsigter uanset kvartalsudsving. Hertil kommer så at ROW vil bidrage positivt med lagerforskydning næste gang.
6/5 09:00
af Aps invest
De leverer varen, endnu en gang....en køb og behold aktie.
6/5 08:57
af TheNote
Spændende med ny softwareplatform og udvikling mod dyb fuldautomatisk analyse. Fremtiden ER i støbeskeen. :-)
6/5 08:53
af TheNote
solidt, lidt dollar knas, stærk eu men Xcytomatic ser ud til at komme allerede i år !
6/5 08:47
af TheNote
Regnskab: (link)
5/5 20:10
af Skidtmads
@Verus; Helt enig! men TheNote misbruger også sin viden! Jeg har idag været i "Kop og Kande" for at købe den samme krystalkugle; men der var udsolgt! De var alle sammen solgt til en "Mr. Note". Surt show...
5/5 17:03
af Verus
@TheNote, det var et friskt bud du satte i morges - ufatteligt godt ramt, respekt!
5/5 10:08
af TheNote
I tilfælde af godt/forventet regnskab: (link)
5/5 08:59
af TheNote
Chemometec - efter det kraftige fald igår må et kraftigt rebound forventes. Et løst gæt .. 680 ved luk ?
3/5 16:28
af Helge Larsen/PI-redaktør
Test
25/4 21:37
af Verus
Der er der ikke noget nyt i, at Chemometec`s instrumenter er foran konkurrenterne, det interessante er at dette marked er i stigende vækst.
25/4 21:33
af Verus
Link fra Chemometec`s hjemmeside med processen af tælling af celler dyrket på microcarriers. Metoden Chemometec benytter er væsentligt hurtigere end konkurrenternes og samtidig mere præcis. (link)
25/4 08:59
af TheNote
Siden ca. den dato ( 30.te marts) er aktien steget fra ca. kurs 580. Så der ER måske en sammenhæng ?
23/4 21:40
af Verus
BUSINESS WIRE: The microcarriers market is projected to reach USD 2.9 billion by 2026 from USD 1.7 billion in 2021, at a CAGR of 10.7% during the forecast period - Chemometec nævnes I artiklen som Key Market Players. (link)
20/4 07:50
af Pappi
Ref Medwatch her til morgen - kan Chemometechs instrumenter bruges til RNAi som Anylam kører hårdt på med?
19/4 16:47
af TheNote
Personligt ville jeg sikre mig at noget af profitten tages hjem. Men som nævnt .. aktien kan godt holde niveau noget tid endnu, men det tekniske grundlag er korroderende. Men hvis man er lang kan man have en anden holdning. Good luck !
19/4 16:43
af TheNote
Early warning .. macd nærmer sig nu overkøbt territorium. Ikke at aktien ikke kan stige herfra, men det vil kræve positivt nyt/stærk bekræftelse. Graf: (link)
17/4 08:42
af TheNote
Til gengæld er der ikke noget abonnement, og man kan bruge mine tanker og grafer præcis som man synes .. og tænke videre derfra som markedet nu afgiver signaler. Good luck !
17/4 08:35
af TheNote
Problemet med Chemometec er at P/E er rablende vanvittig og understøttes af sine spillere. Men hvor langt de vil gå .. well, selv MIN fantasi har begrænsninger. Chemometec er en fin virksomhed. Men kursen lever et helt selvstændig liv. Måske er spørgsmålet også .. hvornår er vi i et slags "510" igen ? Men korrekt - jeg kan tolke meget, men er ikke uendelig "indsigtsfuld". Det må I acceptere .. Im just a man ...
17/4 08:29
af TheNote
Siden jeg skrev "ståsted" har den amerikanske us 10 års rente været kraftigt faldende og den samlede medico branche har været i et kraftigt opsving. Mange ting kan man lave med charts men forudsige renten .. well, prøv selv ! ;-) Noget andet er at Chemometec har en ekstrem std. afvigelse og derfor tager sig meget store udsving. Hvis I husker .. har vi lige været i 510. Så voldsomt et fald kunne jeg heller ikke forudse. Renten steg ...
16/4 18:12
af Pensionisten
Skulle have stået: kommet bagud med sine chart...
16/4 18:11
af Pensionisten
Helt enig. For een gangs skyld, er @TheNote med sine chart. Men når det er på denne måde, et han absolut tilgivet :-D
16/4 17:12
af Aps invest
Ny all time high i 705....fantastisk aktie som jeg har holdt ved siden 30èrne....Bruger ikke TA holder bare ved, så længe Chem leverer varen.
13/4 21:10
af TheNote
ja bestemt ! Overraskende meget faktisk i lyset af det snarlige regnskab men 4 købere holdt skarp fokus. :-)
13/4 15:46
af Pensionisten
Det skvulper da den rigtige vej, @TheNote
9/4 10:41
af TheNote
Efter en skøn rejse ser det ud til at vi har nået et "ståsted" inden regnskabet den 5.te maj. Det bliver nok ikke uden skvulp, .. og nogle af de korte siger nok farvel. Og så må vi se hvad maj bringer ! Resultatet er nogenlunde kendt så vi ser naturligvis frem til en konfirmation .. og måske lidt frisk nyt ! See you later guys ...
7/4 14:50
af TheNote
:-)
7/4 11:37
af Vesterled
TheNote - har spændt sikkerhedsselen og vil bare nyde det!
7/4 10:33
af TheNote
Her vore ugechart - lige før take - off: Graf: (link)
7/4 10:24
af TheNote
På næsten samtlige charts er vi nu på vej op. Vi har en test af 620 umiddelbart forude og forude ligger et ugechart der er på vej i accelerations fasen. Uanset jævnlige profittagninger er det nu du skal holde godt fast .. og så håber vi på en test af ATH snart ... mvh
31/3 13:29
af TheNote
Ser vi på uge-chartet ses bruddet op tydeligt. Vi kan også se at macd nu ER .. bundvendt og forstærker den positive trend. Rsi ligger stabilt pænt men er også kort positiv. Alt ialt, med Chemometecs std. afvigelser in mente, kunne det godt ligne et seriøst udbrud og der KAN .. ligge en test af ATH 1-3 uger henne. Naturligvis kun hvis markedet fastholder sit forårs humør. Graf: (link) .. vi krydser fingre !
31/3 13:06
af TheNote
Lidt sent at belønne for en opjustering, men bedre sent end aldrig ! ;-)
31/3 13:04
af TheNote
TA - Brud af gammel modstand ! Ny optrend = test af ATH ? Graf: (link) .. (early warning !)
29/3 17:37
af Verus
Man kan læse om Xcytomatic i årsberetningen. Ved generalforsamling i oktober spurgte jeg til præcisionen for instrumentet - lidt overaskende oplyste S.S. at den var på niveau med NC-200/202. Jeg forstår ikke helt hvordan det skulle være muligt da tællingen forgår ved prøve-kuvetter og ikke de patenterede VIA1(2)-Cassetter. Men apparatet har større kapacitet end konkurenterne og skulle samtidig være mere driftsikker og præcis. Jeg tror Chemm får et rigtig godt kort på hånden med dette instrument.
29/3 11:42
af TheNote
Mht. den svenske analyse. Den gør opmærksom på nogle emner og perspektiver som ikke var på min radar og har endnu ikke analyseret tilbunds. Men spændingen omkring Xcytomatic bliver ikke mindre herfra. Men kan være at Verus kan udbrede lidt mere om hvad HAN tror Xcytomatic bliver for en størrelse ?
29/3 11:37
af TheNote
hvis man tror på casen er det altså også nu at prisen er bedst, men også risikoen størst. Men .. man kan jo nappe af de lavest hængende, så går man næppe galt i byen !
29/3 11:34
af TheNote
Ta mæssigt set er der ved at blive tændt lys for enden af tunnellen. De sidste 3 uger har lignet en konsolidering i 570 området, men nu begynder tendenserne at pege op. Vi kan også se på uge-chartet at en bund-vending, i lyset af 3 uger stabil konsolidering, kan være tæt på. Bundvendinger er altid ustabile, men .. der er lys ! Graf: (link)
29/3 08:16
af Pappi
Tak Versus - den havde jeg ikke set - spændende
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/38