Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Checkpoint Therapeutics


101020 Makingmoney 12/2 2022 17:10
Oversigt

Mange vil nok mene at det ikke er tiden at påføre sig selv risiko på aktiemarkedet. Havde jeg selv penge fri p.t ville jeg nu dyppe tæerne i en del aktier, der er mange gode tilbud derude. Jeg vil komme med lidt om en herunder. Jeg købte selv aktien i april sidste år i 2,91 $.

I kan se deres imponerende pipeline her: https://checkpointtx.com/pipeline/

De går efter et marked som er enormt, men hvor der allerede er flere godkendte behandlinger. Deres strategi er derfor at underbyde konkurrenterne på prisen. Dette kan vise sig som en fordel i USA, hvor der jo jævnligt rasles med sablen fra politisk hold om at Big Pharma skal skrue priserne ned. På den måde håber de markedet hurtigere vil komme til at kende dem. Stoffet som i første omgang vil kunne godkendes er Cosibelimab. Stoffet er en anti-pd-l1, og disse antistoffer bruges altså (virker) mod flere kræfttyper nu.

Der kom gode nyheder den 22/1: https://ir.checkpointtx.com/news-events/press-releases/detail/77/checkpoint-therapeutics-announces-positive-topline-results
Et klip derfra: Based on these results, Checkpoint intends to submit a Biologics License Application ("BLA") to the U.S. Food and Drug Administration for cosibelimab later this year, to be followed by a marketing authorization application ("MAA") submission in Europe and additional potential submissions in markets worldwide. Denne indication er hudkræft, den 2 mest udbredte kræftform.

Der ligger flere indslag på youtube om aktien, men her er en fra juli sidste år, hvor CEO fortæller om virksomheden, herunder deres strategi.

Finanser, som jo er vigtige I denne tid. Et klip fra 3 kvt. regnskab
As of September 30, 2021, Checkpoint's cash and cash equivalents totaled $60.2 million, compared to $65.1 million at June 30, 2021 and $40.8 million at December 31, 2020, a decrease of $4.9 million for the quarter and an increase of $19.4 million year-to-date.

Det er svært at regne ud hvor lang tid der er penge i kassen endnu, omkostningerne vil også stige i.f.m de kommende ansøgninger og start af nye forsøg. De er ligeledes begyndt at ansætte nye folk i de positioner som er vigtige i.f.t de kommende milepæle. Der er 76 mill aktier ude, men altså forventeligt kommer der flere.
Det vigtige er jo også at de kommer i mål. De kloge skriver at i fase 3 er chancen ca 65%, det er godt nok til mig ISÆR når jeg ser deres resultater holdt op mod de andre stoffer på markedet.
Dem kan i se mere om på slide 14 og 15 i denne præsentation:
https://d1io3yog0oux5.cloudfront.net/_3518fc28561c0961b3698107ff697e0b/checkpointtx/db/856/7463/pdf/Checkpoint+Presentation_CKPT_Jan+2022.pdf

Hermed et indspark til eventuelle biotektosser, som måske p.t betaler negative renter ;)
Kursmål gennemsnit Yahoo 12 mdr 19,60 $

VH
MM



TRÅDOVERSIGT