Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SMS Har sikret salg af scanner til amerikansk kunde


101498 ProInvestorNEWS 28/2 2022 12:26
1
Oversigt

Scandinavian Medical Solutions leverer brugt PET/CT-scanner af høj kvalitet til amerikansk kunde

28.2.2022 11:05:14 CET ' Scandinavian Medical Solutions A/S ' Investor Nyheder

Investornyhed Nr. 8 - 2022 ' 28-02-2022

Scandinavian Medical Solutions A/S (eller 'Selskabet') har sikret salget af en brugt GE Discovery 690 PET/CT-scanner gennem underskrift af en ny millionkontrakt til amerikansk kunde.

Scandinavian Medical Solutions er glade for at kunne offentliggøre salget af en GE Discovery 690 PET/CT-scanner. En scanner af denne type kombinerer PET- og CT-scanningen ved at lægge billeder fra de to scanninger ovenpå hinanden. Med denne teknologi er det muligt at fremstille meget detaljerede billeder af kroppens celler og væv, hvorved diagnosticering af b.la. kræft på ganske tidlige stadier muliggøres.

Salget udgør et beløb større end DKK 2.000.000 og offentliggøres derfor i henhold til Selskabets informations - og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0 mio. DKK til under 3,5 mio. DKK.

Adm. Direktør i Scandinavian Medical Solutions, Jens Krohn udtaler: "Udbredelsen af PET/CT-scanneren er stødt stigende i hele verden, grundet dets fantastiske diagnosticeringsmuligheder. Produktet er dog mere komplekst end en almindelig CT-scanner, da det kræver, at radioaktivt sporstof er tilgængeligt. Derfor er mange udviklingslande først nu ved at få adgang til denne type scanner. Det er helt klar en produktkategori, som vi forventer øget efterspørgsel på i fremtiden.

Levering og risikoovergang af udstyret fandt sted i uge 8, 2022. Ordren ændrer ikke på tidligere udmeldt guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2021/2022.

Supplerende Information

For spørgsmål vedrørende denne investornyhed kan Selskabets CEO, Jens Krohn, kontaktes på jens.krohn@scandinavian-medical.com. Selskabets Certified Adviser er Norden CEF A/S, hvor John Norden kan kontaktes via e-mail på jn@nordencef.dk eller telefonisk på +45 2072 0200.

Scandinavian Medical Solutions A/S

Gasværksvej 46,1., DK - 9000 Aalborg

CVR-nummer: 39901749

Hjemmeside: www.scandinavian-medical.com

Selskabsmeddelelser, investornyheder, finansielle rapporter mv. kan findes på https://www.scandinavian-medical.com/pages/investors

Om Selskabet

Scandinavian Medical Solutions er en succesfuld handelsvirksomhed i Aalborg, der øger scanningskapaciteten globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet.

MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder.

Derfor tilbyder Scandinavian Medical Systems en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet.

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv.

Scandinavien Medical Solution har en betalt digital IR-aftale med ProInvestor.com






28/2 2022 17:27 Match 1101508



Super selskab med flot historik.

Hvorfor bliver Scandinavian Medical Solutions ikke belønnet for de flotte resultater og deres løbende salg af istandsatte scannere? Se det forstår jeg ikke!

Jo, det er et handelsselskab, og der findes konkurrenter. Det er noteret på First North og der er ikke den store likviditet i aktien og i dette marked. Det må være nogle af årsagerne til, at selskabet - efter min mening - er noteret til en helt i skoven kurs på FN. Nemlig 5 kr.

Men med de børsmeldinger der kommer i en lind strøm fra SMS skiller selskabet sig meget ud i forhold til de fleste FN selskaber.

9/12 2021: Et årsresultat, der viste en fordobling af vækst i omsætning og overskud. Omsætning på 71,6 mio. kr. Nettoresultat på 8,2 mio. kr. Forventet omsætning i 21/22: 80-85 mio. kr. EBITDA på 12-14 mio. kr. En væsentlig del af denne omsætning er sikret!

0 kr. i bankgæld, modtaget leverandørbetaling mm. på 16,2 mio. kr. Likvide midler 25,4 mio. kr. og varebeholdning til en værdi af 16,1 mio. kr.

10/12 2021: Meget stor rammeaftale med Siemens Healthineers med en værdi for SMS på en tocifret millionomsætning i 22/23. Det drejer sig om 13 brugte MRI scannere fra Region Hovedstaden.

20/12: 2 Siemens MRI scannere solgt til kunde i Mellemøsten til en værdi af 3-5 mio. kr.

14/2 2022: Opnormering på medarbejdersiden på grund af øget aktivitet. Styrkelse af Back Office funktioner, økonomi og salg.

22/2: Salg af opgraderet MRI scanner til europæisk kunde til en værdi af 2,0-3,5 mio. kr.

28/2: Salg af brugt GE PET/CT scanner til amerikansk kunde til en værdi af 2,0-3,5 mio. kr.

Børsværdi af selskabet pt: 136 mio. kr. Efter fragang af likvide midler ca. 111 mio. kr. Det er en helt, helt forkert værdisætning af dette selskab.
Heldigvis er det muligt løbende at købe op, for på et eller andet tidspunkt er der andre, der opdager denne lille guldklump!



TRÅDOVERSIGT