Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SMS - Årets første kontrakt på udlejeløsning


102180 Helge Larsen/PI-redaktør 18/3 2022 14:35
4
Oversigt

Årets første kontrakt på udlejningsløsning fra Scandinavian Medical Solutions er nu underskrevet
18.3.2022 13:21:05 CET ' Scandinavian Medical Solutions A/S ' Selskabsmeddelelse

SELSKABSMEDDELELSE Nr. 10 - 2022 ' 18-03-2022

DENNE SELSKABSMEDDELELSE INDEHOLDER INTERN VIDEN.

Scandinavian Medical Solutions A/S (eller 'Selskabet') har sikret årets første handel inden for nyligt søsat forretningsområde. Med kontrakten til Skandinavisk kunde har Selskabet haft særlig fokus på at sikre, at de kliniske applikationer er perfekt afstemt med kundens specifikke krav og behov.

Tidligere på året offentliggjorde Selskabet (i investornyhed nr. 9, der blev offentliggjort den 11. marts 2022) at forretningen fremadrettet også ville omfatte mobile udlejningsløsninger. I samme forbindelse blev ansættelsen af Torben Fründ som ny head of Mobile Solutions ligeledes offentliggjort. Selskabets målsætning med oprustningen støtter op om udbredelsen af brugt billeddiagnostisk udstyr samt mobile udlejningsløsninger og sikrer herved, at Selskabet kan imødekomme det stigende behov for kortsigtede og fleksible diagnostiske løsninger. Dette er med den første underskrevne kontakt nu en realitet.

Adm. Direktør i Scandinavian Medical Solutions, Jens Krohn udtaler: "Mange hospitaler og klinikker oplever i denne tid et ekstraordinært stort pres på behandlinger b.la. forårsaget af COVID-19 og de forsinkelser, som pandemien har medført. Med vores udlejningsløsninger har hospitaler og klinikker en unik mulighed for, i kortere eller længere perioder, at forhøje deres scanningskapacitet og herved nedbringe ventetiden for deres patienter."

Salget udgør et beløb større end DKK 2.000.000 og offentliggøres derfor i henhold til Selskabets informations - og kommunikationspolitik. Ordren ligger over 8,5 mio. DKK i aftalens flerårige løbetid, hvorfor den offentliggøres som selskabsmeddelelse.

"Organisationen har forberedt sig grundigt på at træde ind dette nye forretningsområde - det samme har jeg, og vi kan nu se, at de mange forberedelser er godt givet ud. Jeg har med min kliniske tilgang til billeddiagnostik en direkte adgang til kunden, og vi kan herved sikre, at vores kunder få unikke, skræddersyede løsninger, der er tilpasset deres aktuelle behov. Derudover kan vi med planlagte genbesøg under lejeperioden sikre, at løsningen fungerer helt som tiltænkt, således at kunden har optimal udnyttelse af deres løsning.", udtaler Head of Mobile Solutions, Torben Fründ.

Den modulære MRI-løsning forventes at blive leveret ved kunden i løbet af maj 2022.

Supplerende Information

For spørgsmål vedrørende denne selskabsmeddelelse kan Selskabets CEO, Jens Krohn, kontaktes på jens.krohn@scandinavian-medical.com. Selskabets Certified Adviser er Norden CEF A/S, hvor John Norden kan kontaktes via e-mail på jn@nordencef.dk eller telefonisk på +45 2072 0200.

Scandinavian Medical Solutions A/S

Gasværksvej 46,1., DK - 9000 Aalborg

CVR-nummer: 39901749

Hjemmeside: www.scandinavian-medical.com

Selskabsmeddelelser, investornyheder, finansielle rapporter mv. kan findes på https://www.scandinavian-medical.com/pages/investors

Om Selskabet

Scandinavian Medical Solutions er en succesfuld handelsvirksomhed i Aalborg, der øger scanningskapaciteten globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet.

MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder.

Derfor tilbyder Scandinavian Medical Systems en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet.

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv.

Scandinavien Medical Solutiom har en betalt digital IR-aftale med ProInvestor.com




18/3 2022 18:49 Match 2102188



Tak fordi du altid er hurtig til at lægge meddelelser fraSMS ind på vores debatside, Helge. Og jeg ved, at PI har en aftale med SMS, men opmærksomhed i debatten er vigtig.

Når det så er sagt, vil jeg nævne, at jeg i dag har skrevet til CEO Jens Krohn og opfordret ham til at arbejde for en notering på Nasdaq Small Cap. Selv små handler i SMS aktien kan flytte den med ret mange procent, og det skaber ikke tillid til en stabil kursudvikling i aktien.

Jeg vurderer, som jeg også har givet udtryk for i andre indlæg, at SMS aktien er groft undervurderet.
Målsætningen ved ansættelse af Torben Fründ til udvikling af det nye forretningsområde "Mobile udlejningsløsninger" har med dagens børsmeddelelse om første kontrakt til en værdi af over 8,5 mio. over en årrække allerede givet indikationer af mulighederne for at nå den estimerede omsætning på 120-130 mio. kr. og en EBITDA på 18-20 mio. kr. i 23/24.

SMS er heller ikke - jvf. andre nynoterede selskaber på FN - et selskab, der først lover positive resultater et stykke ud i fremtiden. Regnskab 20/21 opfyldte det lovede EBITDA resultat på lidt over 10 mio. kr. og et nettoresultat på knap 9 mio. kr. 21/22 forventes en omsætning på 80-85 mio. kr. og et EBITDA på 12-14 mio. kr.

På den baggrund sætter jeg en ultimokurs for SMS på mellem 7 og 9 kr. Jeg skal nok huske min oplysning den 30/12 2022, som er sidste børsdag i 2022 :−)



TRÅDOVERSIGT