Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Krig og rentestigninger - aktieinvestor i en svær tid


102348 Helge Larsen/PI-redaktør 24/3 2022 15:00
9
Oversigt

Helge Larsen orienterer om overflytningen af ProInvestor til en ny platform. Der er lys forude. :−)

I disse tider med krig, rentestigninger osv. kan det være svært at navigere som aktieinvestor. Helge Larsen guider til gode input ift. situationen i Ukraine og Rusland og inspiration til, hvad man kan gøre med sin portefølje i en svær tid, med Hans-Henrik Nielsen fra Markettimer.





25/3 2022 01:59 PMPirate2 7102365



Tak for et godt og konstruktivt debatforum.

Det glæder mig, at du fremhæver bgadk og Markettimer, for det er efter min mening nogle af dem der har bidraget mest til en god debat her. Jeg er ikke altid enig med dem, men det er netop når vi er uenige, at vi bliver klogere af debatten.

Og vi må ikke glemme de mange andre her i debatten, som kommer med mange rigtigt gode indlæg.

Jeg vil gerne betale, men efter min mening rager det ikke min bank hvilket brugernavn jeg har her. Så det vil jeg ikke angive på en overførsel. For nogle år siden overførte jeg et beløb, og angav i stedet min mail-adresse. Jeg fik ikke et plus på min konto her, hvad jeg har det helt fint med.

Jeg betaler gerne igen. Men det bliver uden at angive mit brugernavn her, så min bank kender det. Jeg foretrækker, hvis jeg ikke får et plus for donationen.

Så hvis du får en donation på kr. 199.99 er det nok mig. Beløbet er valgt, så du ikke får en udgift til at sende din bog.



25/3 2022 07:40 Helge Larsen/PI-redaktør 6102366



Tak PMPirate, Jeg fremhæver løbende skribenterne i de tråde som jeg trækker frem i Ugekommentarerne. Det er dels dem i debatten, men også dem som er aktive i chats.

jeg forstår egenligt ikke det med din bank. De fleste skriver en mail til mig på, at alias ........ skal have et plus pga en indbetaling. Du kan også sende en sms på 28556430.

Med venlig hilsen

Helge




25/3 2022 21:20 PMPirate2 4102413



Jeg tænkte ikke på, at jeg kunne sende dig en mail med mit alias. Din mailadresse står jo på den side med support-abonnementet, som du linkede til i denne tråd. Så det har jeg lige gjort.

Tak for hjælpen.



25/3 2022 10:07 tommycarstensen 3102369



Helge Har du tilfaeldigvis overvejet at goere brug af Brave Rewards? Kort fortalt donerer jeg automatisk kryptovaluta til de hjemmesider, som jeg besoeger, og besoegende til min hjemmeside donerer automatisk kryptovaluta til mig, hvis de bruger browseren Brave og har aktiveret Brave Rewards. Det har de faerreste, og jeg har alligevel ikke saerlig mange besoegende. Men det kunne maaske godt blive stoerre i fremtiden og af betydning for en side som PI med mange besoegende.

I har rigeligt at se til lige nu, men det er maaske vaerd at holde in mente til et senere tidspunkt.

https://publishers.basicattentiontoken.org/

https://brave.com/brave-rewards/



25/3 2022 11:05 Helge Larsen/PI-redaktør 4102372



Tak for tip Tommy. Jeg ser på det.



TRÅDOVERSIGT