Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Flot regnskab fra InterMail i dag


103103 Match 28/4 2022 14:41
3
Oversigt

Ingen omtale nogen steder i de finansielle medier - det er et af vilkårene for de mindste SmallCap selskaber på Nasdaq Cph. Men der kom faktisk et bemærkelsesværdigt flot regnskab fra et af disse selskaber i morges, og det er da også - indtil videre - blevet kursmæssigt flot belønnet.

Jeg har købt op i selskabet gennem de seneste uger, ganske vist uden viden om resultaterne, men med en god fornemmelse af, at de gør det helt godt i InterMail.

Inden jeg kort nævner de væsentligste - flotte - resultater i H1 regnskabet, skal jeg straks fortælle, at InterMail slås med en relativ stor langfristet og kortfristet gæld. I alt ca. 93 mio. kr. netto. Og den væsentligste post i aktiverne er goodwill på ca. 50 mio. kr. Og så er der materialle aktiver for ca. 56 mio. kr.

Den grundlæggende værdi af selskabet er dermed ikke guldrandet, kan vi vist godt konstatere. Det er derimod - efter min vurdering - er interessant, er dels deres forretningsgrundlag - kunderne - som bl. tæller Falck, YouSee, Santander Bank, Bonnier medie koncernen, Clever, SAS, Mercedes Benz og SOS Børnebyerne.

Og dels deres evne til vækst. For år tilbage var InterMail en lettere "støvet" virksomhed, der bl.a. fremstillede papirkonvolutter, hvilket må siges at være rimeligt outdated, men så udviklede de dygtige medarbejdere virksomheden til et IT Hus med unikke kompetencer, som bruges både digitalt og fysisk.

Halvårsregnskabet udkom som nævnt her til morgen, den 28/4, og viser flot fremgang i selskabet. Omsætning op fra 54,2 mio. kr. til 62,9 mio. kr. EBITDA på 13,8 mio. kr. mod 11,5 mio. kr. samt resultat efter skat på 4,9 mio. kr. mod 2,0 i 20/21. Egenkapitalforrentning på 24% mod 12% i 20/21.

Da børsværdien af InterMail lige nu er på knap 60 mio. kr. vurderer jeg, at der stadig er plads til pæne stigninger i aktien. Også fordi ledelsen er optimistisk hvad angår hele 21/22. Koncernomsætning 110-120 mio. kr. EBITDA på 22-28 mio. kr. og et EBT resultat på 2-6 mio. kr. Strategiplanen InterMail 2023 skal betyde en fordobling af omsætningen op til 200 mio. kr. Det er ret ambitiøst, men muligt.




TRÅDOVERSIGT