Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Osteologix (Troldmanden)


11025 dohk 13/5 2009 15:47
0
Oversigt

Kære Troldmand kan du ikke give en kort opdatering på Osteologix? Deres markedsværdi er jo "næsten" nul, men intet er ændres i deres case, eller? Er der bare ingen interesse for denne aktie?

Mvh Toke14/5 2009 01:35 troldmanden 011092Hej dohk.

Velkommen til PI


Ja det er bestemt ikke meget man hører til Ostelogix. Men inden i deres årsrapport har de formået at gennem en særdeles vigtig info. Efter at have mødtes med FDA til et end of phase 2 meeting hvor de ville foreligge deres fase 3 design lader det nu til de vil fortage et nyt fase 2 studie. Det var helt og aldeles nyt for mig. Og det kommer jo til at forsinke hele processen en del. Men ikke nok med det. Hvorfor skal de lave et nyt fase 2 studie? Umiddelbart så fase 2 data jo godt ud. Rigtig godt endda. Så hmm whats up

Om alle omstændigheder så kan Osteologix ikke selv løfte det fase 3 studie som de nu forventer vil blive på ca 3000 patienter. Så der skal en partner ind. Og de skal også have flere penge ind for at kunne gennemføre et nyt fase 2 forsøg.

Jeg har nogle gange nævnt at nedlukningen af Curalogic meget vel kunne skyldes at deres hovedaktionær Nordic Biotech heller ville have penge ud til styrke andre af deres investeringer i stedet for at selskabet kørt videre med en helt anden teknologi platform. Og NB ejer jo lige knap 70% af Osteologix. Så med mindre der er kommet nogle fatale forhindringer grundet det nye fase 2 forsøg så regner jeg egentligt med at NB smider flere penge ind således de kan komme videre. Men ellers så er gameplanen stadig den samme. (i hvert fald set fra min side). Hele selskabet skal skydes af til en større spiller. De nævner også i årsrapporten at de er i forhandlinger med flere selskaber. Men ok det er jo gratis at skrive.

Mht likviditeten i aktien så har den altid været stort set ikke eksisterende. Igen NB har ca 70% og så har de ansatte også en pæn bid. Så der er i princippet ikke mange frie aktier. Det er da også derfor at man kan se aktie både stige og falde med helt op til 50% på ganske små beløb.

Egentligt burde jeg sælge ud fordi jeg ikke er klar over den præcise grund til der skal et nyt studie til. Men tror nu nok jeg følger denne investering til dørs. Det enten brister eller også så laver jeg en 10+bagger ved at selskabet bliver opkøbt. Og det er netop hele min case ved denne investering.

Det var sådan lige hvad jeg har i tankerne. Ved ikke om det var ok

Vh
T.

14/5 2009 16:12 dohk 011120Tusind tak!
Har lige sendt Osteologix en mail, for at høre om de vil uddybe deres beslutning ang. endnu et phase 2 forsøg.

mvh Toke
14/5 2009 22:29 tasiilaq 011157Hej Toke
Det svar maa du meget gerne poste, hvis det lykkedes dig at faa response...15/5 2009 01:02 troldmanden 011172Hej Toke

Hvis det lykkedes dig at få svar så er jeg også interesseret i at se det da jeg ikke har hørt noget

Vh
T.16/5 2009 22:12 tasiilaq 011295i sandhed en illikvid aktie... 70% op paa soelle 200 omsatte styksTRÅDOVERSIGT