Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

STENOCARE oplever et stærkere salg end forventet


116921 Helge Larsen/PI-redaktør 23/11 2023 14:06
0
Oversigt

Stenocare - Pressemeddelelse d. 23. november 2023



STENOCARE oplever et stærkere salg end forventet (budgetter vs. faktiske tal) i Australien og udvider nu sin tilstedeværelse med et nyt medicinsk cannabisolieprodukt.



En god start: Stenocare, en førende dansk leverandør af receptpligtige medicinske cannabisolieprodukter i Europa og Australien, gik ind på det australske marked i anden halvdel af 2022 med det første Stenocare-brandede Balanced 12.5-12.5 olieprodukt. Responsen fra både læger og patienter har overgået forventningerne.



Et nyt produkt: Den positive markedslancering har fået Stenocare til at introducere sit andet medicinske cannabisolieprodukt i Australien. I dag er der underskrevet aftaler, der vil gøre det nye produkt, "Balanced 25-25 oil", tilgængelig for patienter i første kvartal af 2024. Med disse to tilbud vil virksomheden udvide sin rækkevidde til læger og patienter og give valgmuligheder for både førstegangsbrugere af medicinsk cannabis og erfarne patienter.



Australien er et stort marked: Ifølge National Drug Strategy Household Survey er det australske marked for medicinsk cannabis vokset til over 200.000 patienter, og der forventes en betydelig yderligere vækst. Denne mængde svarer til Tyskland, som er langt det største europæiske marked, hvilket understreger en yderligere mulighed for Stenocare og andre leverandører af lovlige og regulerede medicinske cannabisprodukter i Australien.



Rekordsalg forventes i 2023, og der er lagt op til yderligere vækst i 2024: Stenocare oplevede stor vækst på det danske hjemmemarked i 2023, og vigtige frø blev sået på tværs af Stenocares fem internationale markeder (Sverige, Norge, Storbritannien, Tyskland og Australien). Faktisk har Australien med det nye andet produkt et reelt potentiale til at blive det næstbedst præsterende marked for Stenocare frem mod 2024-salgsmålet på 15 mDKK.



Thomas Skovlund Schnegelsberg, CEO for Stenocare, kommenterer: "Vi er konstant på udkig efter måder at skalere vores forretning på og er blevet positivt overraskede over salgsresultaterne for det første Stenocare olieprodukt i Australien. Vi ser muligheder på tværs af forskellige markedssegmenter og ser det som et naturligt næste skridt at lancere det nye olieprodukt Balanced 25-25. Det giver os mulighed for at imødekomme flere kategorier af patienter."

Kontakt: Thomas Skovlund Schnegelsberg, Phone: +45 31770060 E-mail: presse@stenocare.com

Stenocare har et betalt IR-samarbejde med ProInvestor.com




23/11 2023 14:30 Helge Larsen/PI-redaktør 0116922



Analyst Group Comment on STENOCARE Adding a new Product in Australia

STENOCARE announced on November 23rd that the company has signed agreements that will make a new product, a Balanced 25-25 oil, available for patients in Australia from Q1-24. The decision comes after sales in the country have performed better than budgeted.

Read Analyst Group's comment here:

https://analystgroup.se/kommentarer/comment-on-stenocare-adding-a-new-product-in-australia/



TRÅDOVERSIGT