Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

STENOCARE - Ændrede vilkår vedrørende TO1- og TO2-warrants


117018 ProInvestorNEWS 30/11 2023 14:05
0
Oversigt

STENOCARE A/S
NASDAQ FIRST NORTH GROWTH MARKET, DENMARK
TICKER: STENO

Ændrede vilkår vedrørende kommende TO1- og TO2-warrants

Dette er information, som STENOCARE A/S er forpligtet til at offentliggøre i henhold til EU's markedsmisbrugsforordning. Oplysningerne blev leveret af nedenstående kontaktperson til offentliggørelse den 29. november 2023. Denne danske tekst er en oversættelse af den engelske børsmeddelelse dateret 29. november, og ved tvivl gælder ordlyden i den engelske version.

STENOCAREs bestyrelse har i dag besluttet at ændre vilkårene for de kommende TO1- og TO2-warrants. Det sker for at indfri de løfter, der blev givet i forbindelse med unit-fortegningsemissionen i juni i år.

Hvad vi tilbød: I forbindelse med fortegningsemissionen i maj/juni i år lovede vi en rabat på 30 % ved udnyttelse af TO1- og TO2-warrants. Samtidig fastsatte vi en minimumspris per aktie på 3,21 DKK og en maksimumspris på 6,70 DKK for den kommende TO1 (december 2023), og på samme måde blev der fastsat en minimumspris per aktie på 3,21 DKK og en maksimumspris per aktie på 9,62 DKK for TO2 (juni 2024).

Hvad skete der? Siden fortegningsretsemissionen i maj/juni 2023 har virksomheden udviklet sig positivt med rekordstort salg og ordrestørrelser og andre positive nyheder. Ikke desto mindre er aktiekursen faldet uventet til et niveau tæt på den fastsatte minimumskurs for TO1 og TO2 på 3,21 DKK/aktie.

Intet minimum og maksimum: For at leve op til de løfter, der blev givet ved annonceringen af fortegningsemissionen, ønsker STENOCARE nu at maksimere sandsynligheden for, at de udestående warrants (TO1 i december 2023 og TO2 i juni 2024) vil udgøre en attraktiv mulighed for warrantindehaverne. På denne baggrund er det blevet besluttet at fjerne den maksimale og minimale udnyttelseskurs for både TO1 og TO2. Det betyder, at formlen for beregning af prisen på de aktier, der kaan erhverves ved udnyttelse af TO1 og TO2 warrants vil være den 10-dages volumenvægtede gennemsnitspris i prisfastsættelsesvinduet minus 30%.

Lettere revideret tegnings- og prisfastsættelsesperiode. For at give tid til, at betydningen af dagens meddelelse kan absorberes af markedet inkl. aktie- og warrantindehavere, banker osv., er det også blevet besluttet at flytte første tegningsdag for TO1 med 3 handelsdage fra start fredag den 1. december til første tegningsdag onsdag den 6. december og nu med sidste tegningsdag den 19. december. Denne ændring betyder også, at TO1's prisfastsættelsesperiode (VWAP-beregningsperioden) vil være 10 handelsdage før den 6. december.

Kompensation. TO1- og TO2-warrants har været handlet siden fortegningsemissionen i maj/juni 2023. Enhver warrantindehaver, der har solgt warrants på et hvilket som helst tidspunkt fra 1. juni til 29. november med et tab i forhold til den endelige købspris for warrants (jf. ovenfor), vil være berettiget til at modtage kompensation. Denne ret vil være betinget af efterfølgende køb af nye warrants og udnyttelse af sådanne warrants. Detaljerede vilkår og procedurer vil være gældende og vil blive kommunikeret separat i god tid. Med denne sidste ændring af vilkårene beskytter vi warrantindehavere mod et potentielt tab i forbindelse med et tidligere salg af warrants, i tilfælde af at de warrants, der efterfølgende købes og udnyttes, er steget i pris mellem den faktiske salgspris i perioden juni-november og den faktiske købspris i den kommende handelsperiode.

Potentielt provenu og relaterede risici. De oprindelige vilkår for TO1-warranten angav, som tidligere beskrevet, en minimumspris på 3,21 DKK og en maksimumspris på 6,70 DKK for hver ny aktie. Efter fortegningsretsemissionen i maj/juni 2023, som blev overtegnet (jf. selskabsmeddelelsen den 12. juni 2023), og gældskonverteringen på 5 mDKK (jf. selskabsmeddelelsen den 26. juni 2023), er der nu 1.712.999 udestående warrants. Hvis de tegnes fuldt ud til den maksimale pris i henhold til de oprindelige vilkår, vil udnyttelsen af disse warrants resultere i et bruttoprovenu på ca. 11,4 mDKK og et nettoprovenu på 10,5 mDKK. Efter ændring af vilkårene og under antagelse af fuld tegning af warrantudnyttelsen, beregnet ved hjælp af den seneste 10-dages VWAP med en rabat på 30%, kunne det potentielt give selskabet ca. 3,8 mDKK i bruttoprovenu og ca. 3,4 mDKK i nettoprovenu. Ledelsen mener, at chancerne for et positivt resultat vil blive forbedret som følge af dagens ændringer, og samtidig mener ledelsen, at der ikke er tilføjet nogen væsentlig risiko til STENOCARE's egenkapital aktie, som følge af dagens meddelelse.

Administrerende direktør for Stenocare, Thomas Skovlund Schnegelsberg, kommenterer: "Vi føler en forpligtelse til at indfri de løfter, vi gav til vores store base af investorer og aktionærer både generelt og specifikt på tidspunktet for fortegningsemissionen (juni 2023). Derfor er vi glade for, at vi med dagens ændringer igen kan tilbyde en attraktiv mulighed for warrantindehavere og potentielle nye investorer. I øvrigt er jeg stolt over at kunne sige, at STENOCARE er blevet identificeret som det vækstbørsnoterede selskab i Danmark med flest Nordnet-aktionærer.
Det betyder meget, og som altid er vi fast besluttede på at leve op til vores aktionærers forventninger."

Tilmeld dig nyheder om Stenocare her: https://stenocare.com/subscribe-for-newsletter/ for automatisk at modtage de seneste nyheder og informationer om virksomheden.

For yderligere information om STENOCARE, kontakt venligst:
Thomas Skovlund Schnegelsberg, CEO Tlf: +45 31770060 E-mail: presse@stenocare.com

STENOCAREs Certified Adviser er Keswick Global AG / Tlf: +43 1 740 408045 / E-mail: info@keswickglobal.com



Om STENOCARE A/S
Stenocare blev grundlagt i 2017 med det formål at levere receptbaseret medicinsk cannabis til patienter i Danmark og internationalt. Virksomheden var den første til at modtage Lægemiddelstyrelsens tilladelse til at importere, distribuere samt dyrke og producere medicinsk cannabis og har licens til salg i Danmark og 5 andre lande. Stenocare får sine produkter fra en række nøje udvalgte internationale leverandører af høj kvalitet og driver tillige et unikt, indendørs state-of-the-art dyrkningsanlæg i Danmark.



4/12 2023 12:30 ProInvestorNEWS 0117062



Pressemeddelelse 4. december, 2023
STENOCARE A/S
NASDAQ FIRST NORTH, DANMARK
TICKER: STENO

STENOCARE bekræfter guidance og rapporterer om begrænsede kapitalbehov forud for
den første warranttegning (TO1), der starter den 6. december 2023

Bekræftelse af forventningerne til 2023: I sidste uge gennemførte STENOCARE den største leverance til det danske hjemmemarked til dato. Leverancen er ca. 30% større end den tidligere rekord i Danmark og dækker patientbehovet i et kvartal. STENOCARE opfylder dermed sin forpligtelse til forsyningssikkerhed og fastholder sin rekordhøje guidance for 2023 og forventningerne til 4. Kvartal 2023.

Bekræftelse af prognosen for break-even i 2024: STENOCARE har opbygget et omfattende katalog af initiativer og aktiver, som tilsammen danner grundlag for den forventede fortsatte vækst i 2024.

Disse omfatter bl.a.
a) godkendelse og markedsintroduktion af det tredje produkt i Danmark,
b) salgsinitiativer for fremgang på de 5
internationale markeder,
c) lancering af yderligere internationale markeder og produkter,
d) lancering af online klinik i Storbritannien,
e) introduktion af næste generations produkter baseret på patenteret teknologi og
f) igangsættelse af salg fra STENOCAREs egen dyrkningsfacilitet. STENOCARE forventer således, at den igangværende omsætningsvækst (som bekræftet ovenfor og i Q3-23-rapporten) vil fortsætte i 2024 mod målet om 15 mDKK i salg for hele året 2024, svarende til en vækst på mere end 100% i 2024 og med en deraf følgende forventet break-even i løbet af 2024.

Begrænset kapitalbehov: Den positive udvikling betyder, at STENOCAREs samlede kapitalbehov frem til det forventede break-even i 2024 nu er estimeret til kun ca. 3 mDKK. Dertil kommer, at den gæld på ca. 8,5 mDKK, som er tilbage efter den vellykkede emission og lånekonvertering på i alt 15 mDKK i sommeren 2023, skal refinansieres i 2024. Dette falder belejligt sammen med de forbedrede operationelle pengestrømme og kreditværdighed, der forventes at følge med det forventede break-even i 2024.

TO1-warrant (fra onsdag den 6. december 2023): STENOCARE ser flere kilder til at dække dette begrænsede behov. Herunder provenuet fra udnyttelsen af de nuværende TO1- og TO2-warrants (juni 2024). Investorer, der måtte ønske at deltage i disse warrantudstedelser, opfordres til at søge information på https://stenocare.com/investor-relations.


Yderligere information vil blive udsendt i de kommende dage.

Thomas Skovlund Schnegelsberg, CEO og medstifter af STENOCARE udtaler: "Jeg er meget glad for, at vi nu - efter
samlede investeringer på ca. 100 mDKK siden starten i 2018 - er tæt på selvbærende drift. Der er kun få spillere inden for medicinsk cannabis, der har nået denne vigtige milepæl. Vi vil fortsætte med at arbejde hen imod europæisk markedslederskab og imod betjening af de millioner af patienter, der kan drage fordel af behandling med medicinsk
cannabis i farmaceutisk kvalitet."

Tilmeld dig Stenocare-nyheder her: https://stenocare.com/subscribe-for-newsletter/ for automatisk at modtage de
seneste nyheder og informationer om virksomheden.

For yderligere information om STENOCARE, kontakt venligst:
Thomas Skovlund Schnegelsberg, CEO Tlf: +45 31770060 E-mail: presse@stenocare.com
Om STENOCARE A/S
Stenocare blev grundlagt i 2017 med det formål at levere receptbaseret medicinsk cannabis til patienter i Danmark og internationalt. Virksomheden var den første til at modtage Lægemiddelstyrelsens tilladelse til at importere, distribuere samt dyrke og producere medicinsk cannabis. Stenocare indkøber sine produkter fra en række nøje udvalgte internationale kvalitetsleverandører og driver et unikt, indendørs dyrkningsanlæg i Danmark.
www.stenocare.com www.stenocare.dk



TRÅDOVERSIGT